Přejít na obsah

Albert

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    420858465

Albert's Achievements

0

Popularita

  1. Když budete chtít mi někdo poradit nebo pomoc tak bych byl rád kdyby jste třeba napsali smsku klidně z netu s Vaším tel číslem a já zavolám. Děkuji mnohokrát. 606483501
  2. Dobrej o víkendu jsem dělal přestavbu z 1.8 20v 92kW na 1.8T 110kW přehodil jsem komplet motor i řidicí jednotku s kabelovýmy svazky a blow off ventilem kopie HKS III. Při nastartování mi to hlásí olejovou kontrolku i když oleje je dost a při jízdě se nedostanu nad 2500-3000 někdy ani nad 1800 otáček azačne to škubat a střílet do vejfuku strašně moc.. ale jak mile hodně malinko a strašně plynule držím plyn tak se dostanu i na 5000otáček ale o milimetr přidám víc plynu a začne to zase jediný co mě napadá je čerpadlo ale když jsem odpojil hadice od vstřiků tak to dávalo .. ale tu čerpadlo je původní 1.8 20v 92kW tak jestli nedává málo? no a ted po několika zkouškách už ani nenastartuju a po dlouhodobém a několikátém nastartování to chytne ale cca během 2-3sekund to chcípne vůbec si nevím rady:( a když to bylo na Vagu v autokelly v dílně tak se do systemu ani nedostali:( prýý ;) prosím dokážete někdo pomoc?Budu velmi vděčný děkuji.
  3. STK bych neřešil ;-)někteří chapou :-)) navíc jí mám starou 5dní takže na dva roky určitě vystaráno - Dnes jsem odstrojil komplet motor .. vše poodpojoval a zítra jde ven.. a nakonec se jede do Anglie pro celou Octávku
  4. Dobrej mám motor 1.8 20v s chipovanou řídící jednotkou z 92kW na 106kW akorát mi motor zaklepal a opravovat to nemíním ještě když mě čekaly rozvody. Tak uvažuji o koupi motoru 1.8T ale s přáteli co děláme auta máme pocit, že by i elektrika a řidici jednotka mohly zůstat z motoru bez turba..?Máme špatný pocit?Cozté elektriky může zůstat?Co se musí dokoupit? Nebo je lepší připlatit a koupit rovnou komplet celou elektriku?Děkuji mnohokrát za infa;-)
  5. Hodte ty auta na diagnostiku, jinak bych vyměnil budiky a nechal skompletovat s imobilizerem, ja daval budiky z passata B5 které jsou v MPH a nastartoval jsem a hned to chciplo a po chvili váhání jsem si všiml že při zapnutí kontrolek mi problikává imobilizer.. tak jsem to nechal skompletovat a jezdim:-)
  6. No tak hochu ja jsem na tom samem :) mě se propadne spojka a zůstane - furt mi rupe spojkovej válec.. a vždycky jak ho vyměním a odvzdušním ... najedu cca 100Km tak se spojka propadne znova .. už mám takhle 3spojkovej válec.. a včera když jsem se byl kouknout na jednom maturáku stalo se mi to znova. Už nevím kde hledat chybu :P a jsem z toho na dně :D Prosím když budete někdo vědět nějakou radu - napište mi prosím Vás na a.b.e.l.e.s@seznam.cz nebo na Icq 420858465 při nejhorším mi nechte radu tady. Děkuji mnohokrát jsem fakt brzradný - mám všechny přiručky o celé Octávce - v pdf souboru za radu pošlu - jsou tam návody na diagnostiku, postupy diagnostiky, postupy všech výmen, schémata - no komplet všechno má to hodně přes 1000stránek dohromady :-)
×
×
  • Vytvořit...