Přejít na obsah

sateza

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

sateza's Achievements

0

Popularita

  1. Má někdo zkušenost s tímto produktem: http://aukro.cz/show_item.php?item=2594441077&utm_source=heureka&utm_medium=nove případně v popisu prodejce uvádí, že nabízí i komplet od nějaké fa CX
  2. Zdravím, měl bych dotaz: Mám Octu 1.9 tdi, r.v. 98, 81 kW. Dneska se mi stalo, že když jsem dvakrát sešlápl brzdu, rychle za sebou, tak na první šlápnutí brzda zabrala v pohodě, avšak při druhém sešlápnutí jsem již cítil, že pedál jako by ztvrdl a skoro vůbec brzdy nebrzdily!!! Když jsem pak zase jednou pomalu sešlápl, tak to brzdilo zase dobře. Stává se to tedy pouze tehdy, když dvakrát rychle za sebou šlápnu na brzdový pedál. Je to zavzdušněné, nebo kde hledat problém? Díky!!!
  3. To jako vážně, to nejde vyměnit jen část???
  4. sateza

    Brzdy

    Zdravím, taky bych měl dotaz a nebu zbytečně zakládat nové vlákno. Mám Octu 1.9 tdi, r.v. 98, 81 kW. Dneska se mi stalo, že když jsem dvakrát sešlápl brzdu, rychle za sebou, tak na první šlápnutí brzda zabrala v pohodě, avšak při druhém sešlápnutí jsem již cítil, že pedál jako by ztvrdl a skoro vůbec brzdy nebrzdily!!! Když jsem pak zase jednou pomalu sešlápl, tak to brzdilo zase dobře. Stává se to tedy pouze tehdy, když dvakrát rychle za sebou šlápnu na brzdový pedál. Je to zavzdušněné, nebo kde hledat problém? Díky!!!
  5. Zdravím Vás všechny, mám Š-Octavia 1, 1.9 tdi a odešel mi displej v otáčkoměru. Poradí mi někdo, co s tím? Dá se koupit nebo vyměnit pouze ten displej nebo celý otáčkoměr? Přikládám fotky, jak nyní displej zobrazuje.
×
×
  • Vytvořit...