Přejít na obsah

Jord

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    327
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • ICQ
    212942846

Jord's Achievements

0

Popularita

  1. Jojo, ten nepravidelný chod na volnoběh není úplně pohlazení pro uši..ale pod plynem už to je jiná :-)
  2. Jord

    BMW e91 325xi 160kw LCI

    Kdyby někdo o někom věděl, kdo by chtěl pěknou 3ku, prodávám, vytáhl jsem zase zrcadlo, ať to nějak vypadá..více info do SZ nebo klidně sem :) více zde: https://www.sportovnivozy.cz/94200-bmw-3-e91-lci-xdrive-160kw Zatím se ozývají samé české povahy, nejlépe slevit 30tis, aniž by v tom někdo seděl..nabídky typu 250 a jedu..a tak :D BTW pro moderátory, mohu poprosit o přejmenování topicu? BMW e91 325xi 160kw LCI - díky :) když nic, tak nic
  3. Pěkný kousek, gratulace, také bych měnil za N52 raději :-)
  4. Tak jsem ti to přivolal asi..:-D tak gratulace k prodeji, nevěš hlavu, bude náhrada :)
  5. Taky jsem měl potencionálního kupce, kterej věděl, do čeho by šel. Sám říkal, že ocení roletky v zadních oknech, programovatelná tlačítka ve zpětném zrcátku (pokud máš garáž, úžasná věc), natáčecí bixenony jsem snad u superba neviděl, natáčecí zrcátka taky moc nevídám..ale jak se říká, pro někoho "zbytečnost" a nepotřebný věci = tudíž je to k hovnu a nemá smysl kvůli tomu navyšovat cenu :-D no upřímně se mi to taky nechce dávat níž, abych se rovnal vylítanýmu 2litru bez CIC, panoramy atd.
  6. Tak jak probíhá prodej? Mě přijde, že s cenovkama 350+ si člověk radši koupí nové auto bez výbavy a pořádné auto s pořádným motorem neocení. Také už mi visí inzerát nějakej pátek, a že by se někdo hrnul se říct nedá :) Asi to chce svého kupce, cena podle mě roli nehraje, musí přijít někdo, kdo chce tenhle konkrétní model..
  7. Já myslim, že jsi nás špatně pochopil, já to myslel fakt vážně, čekal jsem, že to budeš mít 400+ už právě pro to, jakou tomu dáváš péči. Jinak mám to stejně - mraky shlédnutí ale žádný vážnější zájemce, tak snad budeš mít větší štěstí :) Hold dneska si lidi raději koupí nové auto bez motoru a bez výbavy za 300 a tohle pak nikdo nechce..ale kupec se najde, dřív nebo později.
  8. Mno přiznám se, že jsem čekal mnohem větší cenovku. Taky prodávám za hodně podobnou cenu, kdyby chtěl někdo radši benal..:-D
  9. už jsem myslel, že je to měsíc těch 12/2017..:-D tak to už máš za pár
  10. Já nevím, mě to přijde jako dobrá slepenina, předek je mazda3, jen bez tvarů a bez jakéhokoliv nápadu, to auto nemá žádný tvar..světla bez detailu - prostě dvě čočky na tmavém podkladu..zadek je jak sešrotovaný suv s odrazkama pod světlama a nárazník holej jak lopata. Podle mě designem zpět o generaci. A ty zadní světla? :-) Ledky asi nikomu nic neříkají (blinkry)..Je to jako kdybych se koukal na dvě různá auta zepředu a zezadu. Interiér naopak vypadá dobře..
  11. 325i ale je to pořád 3litr, jen ta slabší 160kw - srovnání ti řeknu rovnou, je to pocitově mrtvý :-) s automatem a xdrivem navíc těžký auto. V otáčkách to jede, za odměnu dostaneš krásnej zvuk, ale na cestování po dálnici to taky moc není. Věřím, že tenhle motor v lehčí e92/3 s manuálem bude zábavnější než v těžkým kombiku. Ale je to zkušenost, naopak v nižších otáčkách si užíváš ticho a příjemnou jízdu. Nicméně teď pošilhávám po f10/11, pro změnu, v naftě.
  12. Myslim, že ten led do kopce s X6 by nevyjela ani zadna 6x6 :-D vs ten krásnej prašan u audi sekce..už mám taky první klouzání s xdrive zasebou + za týden opět do pece. V peci jsou ideální podmínky, tam je to spíš o klouzání, bohužel jsem ještě neměl se svým krizovku, abych podal názor (ani doufám, že k ní nedojde :-D) Jinak to je pořád o zdravým rozumu, kdo si myslím, že má 4kolku má vyhráno, je blázen :)
  13. Jestli ti přijde golf hlučnej na dálnici při 130km/h tak zkus novou mazdu3 :-D tam pomalu ani neslyšíš spolujezdce. Golf patří k těm tišším.
  14. Já už jdu dneska na přezutí, ale jenom kvůli tomu, že na víkend jedu do Harrachova a tam člověk nikdy neví :) Morava bude v pohodě, tam je hezky celej rok. Jinak co tě pořád láká k výměně? :-D já mám tohle od prvního dne, pořád si zvažuju pro a proti, ale pak člověk jede někam dálku (minulý víkend jsem právě absolvoval Moravu, 800km výlet) a teď si říkám, co by mě tam dovezlo lépe, pohodlněji a usměvem na rtu. Ale přiznám se, že mě láká prostě vůně nového auta, mozek se chce klid, přece jenom už je to taky 8mi letý "děda". Spíš se ptám ze zajímavosti, jak člověk se stejným autem vybírá náhradu :)
×
×
  • Vytvořit...