Přejít na obsah

Goldik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Goldik's Achievements

0

Popularita

  1. Koupil jsem Octavku 81kw. Jezdim do práce 9 km a než dojedu auto má 90 stupňů a ještě po 4 km topim. Myslim že topí krásně.
  2. Ahoj mam problem. Při jízdě se mi občas stane když točim okolo 3 tis. otáček, tak mi najednou spadne výkon. Nevíte čím by to mohlo být? Jak poznám, že turbo spadlo do nouzového režimu? Dík za odpovědi
  3. Tak závada už je vyřešena. Byl špatný konektor.
  4. Ale kdyby byla špatná pojistka, tak by se přeci nenahrála mechanika po zapojení rádia.
  5. Pojistku jsem kontroloval. Oni tam jsou ještě nějaké mini? Večer přidám fotku těch konektorů, protože tomu vůbec nerozumím.
  6. Je to rádio Sony. Když sem auto kupoval, tak mi bývalí majitel řekl, že udpojoval subwofer a rádio přestálo fungovat, ale že je jen vypadlý nějaký kabel. Rádio už tam bylo, když jsem auto koupil.
  7. Ahoj, mám problém. Koupil jsem octávii, ale nejde spustit rádio. Připojím rádio ke kabelům, mechanika rádia zavrčí a konec. Rádio nejde spustit. Nevíte co s tím může být?? Rádio je v pořádku, takže to musí být někde v kabelech.
  8. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaký rozdíl je mezi výbavou Elegance a Ambiente? Chci si pořídit Octavii I TDi. Díky za odpověď
×
×
  • Vytvořit...