Přejít na obsah

Cobra.Octavia

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Cobra.Octavia's Achievements

0

Popularita

  1. Super, díky za extra rychlou odpověď Hned jsem klidnější. Přeju pěkný víkend :)
  2. OK, díky za radu :) Dnes jsem to udělal podle postupu, který jsem psal ve svém příspěvku. Po opětovném připojení baterie se mi rozsvítila žlutá kontrolka volantu a nezhasla. Taky mi správně nefungovalo stahování oken - stahování dolů fungovalo, ale nahoru okna při sepnutí do druhé polohy nejela-muselo se tlačítko přidržet celou dobu. Myslel jsem se, že budu muset do servisu, ale před tím jsem jel auto ještě projet a po chvíli žlutá kontrolka volantu zasla. Po další době už začalo správně fungovat i stahování oken. Nevíte co to mohlo být za problém? Měl bych to ještě dál řešit? Jinak ještě jednou díky za rady
  3. Mně jde hlavně o to, jestli před opětovným zapojením baterie mám otočit klíček do první polohy. Jestli to třeba nevyhodí chybu airbagu, nebo nepoškodí elektroniku apod. Postup by tedy byl: 1. Vypnout zapalování 2. Odpojit baterii 3. Demontovat sedačku, odpojit konektory pásu a airbagu 4. Namontovat jinou sedačku, zapojit konektory pásu a airbagu 5. Otočit klíček do první polohy 6. Zapojit baterii 7. Vypnout zapalování Předem díky za odpověď :)
  4. Ahoj kluci, chtěl bych Vás poprosit o radu - mám v plánu vyměnit sedadlo u řidiče a tudíž musím odpojit kabel bočního airbagu. Někdo říká, že stačí vytáhnout klíček ze zapalování, někdo zase že je lepší odpojit baterku. Já bych byl spíš pro druhou variantu. V dílenské příručce se ale píše, že: "Pokud byly prováděny práce na systému airbag nebo elektrických předepínačích bezp. pásů, je nutné dodržet následující pokyny: ♦ Před opětovným připojením akumulátoru musí být zapnuto zapalování. ♦ Při připojování akumulátoru se nesmí ve vozidle nacházet žádná osoba." Zdá se mi divné mít zapnuté zapalování při připojování baterky, ale na druhou stranu když je to v dílenské příručce... Byl bych také nerad, kdyby mi vyskočila chyba v diagnostice - kontrolka airbagu. Proto prosím o konzultaci jak toto řešíte vy. Předem díky za radu. Jen ještě pro informaci - jedná se o Octavii II rok výroby 2005
  5. Ahoj, chtěl bych poprosit o radu. Bylo by možné zapsat do TP 16" kola ILIAS na novou Octavii? Všechny parametry souhlasí až na ET, které je 46 oproti 50 u originálních 16" kol. Může tento rozdíl rozhodit geometrii? Předem díky za rady :)
  6. Ahoj, chtěl bych poprosit o objasnění jaké konektory jsou potřeba na zapojení AUXu do rádia. Káblík na připojení CD mechaniky do PC již mám. Jestli jsem to pochopil správně, tak budu potřebovat ještě tyto součástky: http://www.audiocom.cz/prislusenstvi/iso-konektory/plastove-iso-koncovky/most-12-pinovy-plast-konektoru-544cz http://www.audiocom.cz/prislusenstvi/iso-konektory/plastove-iso-koncovky/most-pouzdro-12-pinoveho-konektoru-bile-1646cz http://www.audiocom.cz/prislusenstvi/iso-konektory/piny-do-konektoru/pin-mini-most-konektoru-samice-570cz (3 kusy). Je to tak správně, nebo mně ještě něco chybí? Předem díky za odpovědi.
  7. Díky za info, na kazetové mechanice rozhodně netrvám, problém je spíš s tím, že většinu času parkuju na sídlišti a bojím se aby lepší rádio nelákalo zloděje. Melody s CD mechanikou a podporou MP3 není špatný nápad. Našel jsem také Blues s MP3(které je pravděpodobně hodně podobné jako Melody s MP3 a je nabízeno i v konfigurátoru k Octavii Tour), Dance MP3 (nevím jestli by fungovalo v Octavii, protože je původně pro Fabii II), nebo Škoda Swing MP3 - to už vypadá luxusněji. Dále nevím jestli jsou novější rádia kompatibilní s předfaceliftovou Octávií - některá údajně potřebují dvě antény, popř. i další komponenty. Na internetu jsem taky slyšel celkem dost kritiky na příjem rádiového signálu u těchto nových rádií, ale říkám si, že by to snad horší než současné Melody CC být nemělo.
  8. Zdravím, chtěl bych požádat o radu majitele rádia Škoda MELODY CC (s kazetovým přehrávačem) zda je k němu možné pripojit AUX vstup, nebo adaptér na USB. V současné době využívám pouze adaptér na audio kazetu, který bych chtěl nahradit např. tímto zařízením: http://www.mp3auto.cz/skoda/126-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-skoda/ V návodu k rádiu sice možnost připojení AUX je, ale už v něm není postup jak se na něj přepnout. Kdyby měl někdo zkušenosti s tímto rádiem v kombinaci s měničem na CD, výše uvedeným zařízením na USB, nebo připojeným AUXem, budu mu vděčný za jeho rady. Díky!
  9. Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte co by mohlo způsobovat vibrace (pravděpodobně od přední nápravy) při rychlosti cca 130 km/hod. Při pomalejší (do 130 km/hod.) i při rychlejší jízdě (nad 130 km/hod.) vibrace nejsou - projevuje se to pouze při této určité rychlosti. Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...