Přejít na obsah

joska26

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

joska26's Achievements

0

Popularita

  1. Tak nejspíš budou k.o. vstřiky..mám dát origo z agr nebo je jiná možnost??aby to nehulilo??
  2. vedení vzduchu to neí je v pořádku..po chipi to prostě nehulilo a na jakou adresu udelat ten log za jízdy??mozná by stačilo vyndat vstřiky a zkontrolovat jak rozprašujou ne??zkoušečka by byla..jen mít na to čas..
  3. potrubí je o.k....olej neubývá...a zkousel sem merit vstriky jenom na volnobeh...zkusim jeste za jizdy a uvidi se..a kdyby se po vymene vstriku neprechipovalo co by se stalo??
  4. mám dotaz auto mam nacipovane,ale po chipu to nedelalo...jezdilo to super..ted to zaclo více tmave hulit a jede to o poznaní lepe..napíchnutý jsem to mel prolezl celej motor i ridici jednotku,ale zavadu nic nehlásí??!!nevíte nekdo co s tim může být??mohly by to být vstřiky??obcas to jede jako drív a obcas hure...a pomohlo by vymenit jenom trysky??dat treba ty 764???dekuji..
  5. Díky ale asi to prodám..přijdu o papíry ta těch 125 ps od tdi funa stačí..jen udelám rozvody zdvihátka a octa pujde do světa...během týdne nahodim foto na bazar...a potom asi leon cupra..
  6. Mám dotaz pro někoho kdo se vyzná..jde dat do OI turbo ze superba 96kw???mám možnost sehnat levně chci zvýšit výkon ale nevím jestli jsou turba shodná předem díky..
  7. s tím nemuzu souhlasit mel sem na octe 225/40 r 18 a ted sem koupil 17tky 225/45 a je to znatelne pohodlnejsí...18 je moc...a 19...ja bych do toho nesel...a to se mi ty 18tly hodne libily...ale ted sem spokojenejsi!!
  8. joska26

    podvozek JOM

    jj díky zkusím je sehnat...
  9. joska26

    podvozek JOM

    Díky všem za radu..Asi zvolim origo tlumiče a k tomu sport pružiny...díky
  10. Nemáte někdo zkušenost s tímto podvozkem??přijde mi že je to moc levný na to aby to něco vydrželo..http://tuning.shop5.cz/cz-detail-303827-sportovni-podvozek-skoda-octavia-1-8-1-9tdi.html
  11. mám dotaz nemáte někdo zkušenos s tímto rozměrem??mám tyto kola + komplet podvozek z RSa a přijde mi že to sedí hůř než na origo kolech 195 65 r 15...jestli to nnechce při tomto rozměru pneu třeba esp...nebo jsou v haji tlumice??auto neskače ale při vetsich rychlostech se divne houpe...
  12. joska26

    6ti kvalt

    nejvyšší krou´ták až ve 2600 otacek??ja mam cip na agrku 125k a 320nm kroutak ve 2100 otackach..a to uplne bez koure...žádná dýmovnice a to je na tom to nejhezčí..
  13. 4AUVEC TVÁ PRÁCE se mi líbí..mám dotaz na kolik by vyšlo nechat si udělat tu nivelaci xenonu??+podsvitit budiky a ovladani do cerveno modra...je to octavia 1 face díky
  14. tak pájet se nemusí..a jelikoz to mam v kastli rs z roku 2003 mam i novou elektriku i ridici jednotku...a TDiFun je zarucene nejlepsí dela soft pro kazde auto zvlast...treba dieselpower..ti tam da proste 85 kw a 280 kroutak..vic nic...leda za priplatek!!a tryskama uz tomu motoru nepridas nic...max 10 koniku,ale zato poradne ukourenejch!!maly turbo uz to nestiha vyplachovat a vetsi vstriky jsou zbytecny!!akorat ti striknou o neco vice nafty do spalin..misto do cistych vyplachlych valcu!!!v léte jedu znova do bohumina pro jeste nakejch tech 30-40 koniku navic!!!mozna 50...at je sranda..velky turbo a vstriky..se tesim az nekomu nalozim!!jinak TDIFun jede bez koure!!az v nakejch 3500 otackach kdyz tomu davam si to ufukuje jemne tmavsi dym...rek bych ze je to 1 mezi ceskymy chiptunery..jen muj nazor!!
  15. To je hezký..a to máš s chipem nebo bez??já mám na AGR 92kw a 320 nm kroutak...chip od TDIFun...a žádne černej kouř...
×
×
  • Vytvořit...