Přejít na obsah

Peetrs

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    455
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Návštěvy profilu

748 zobrazení profilu
  • Dom

Peetrs's Achievements

0

Popularita

  1. Zvysis to snadno podlozkama pod pruziny, urcite se to nekde bude dat koupit :-) Jinak nechapu jak nekdo muze "projizdet" diry, to ti to pak lehne snadno kdyz znicis tlumice ;-)
  2. Peetrs

    Žluťásek

    Jo me to predtim taky delalo s 215/45 a to jsem byl proti tomu co mam ted dost vysoko, et bylo 30 pokud mas o trochu vetsi tak by to mohlo byt dobry ;-)
  3. Peetrs

    Žluťásek

    Taky jezdim ve 4 lidech, tam bude asi problém jinde než ve snížení a to mám trochu víc než 3,5cm
  4. ale tamto je jen vt treba to v realu nebude potreba ;-) btw. to uz jsem slysel a cet tolikrat ze jsou nekde nejhorsi silnice :-D
  5. Tamty ber :-) jeste to bude chtit krapet dolu ale design se hodi dost dobre!
  6. Jojo jak píše Dakie tyhle už asi těžko ty poslední. Na tvýho kombajna bych se nebál dát ty prostřední, nevypadaj vůbec špatně a hodily by se i k tvýmu stylu. Mrkej po nějakých raritkách nebo něco co se na octávky moc nedává, klidně nějaký OEM "zimní" z jinejch koncernovejch modelů a nechat vyleštit nebo vyleštit sám nějak to už je jedno, krom teda z A8 to už má Hynek, ale myslim, že tohle by pro tvoje auto mohla být ta správná cesta. Kdybych na něco narazil pošlu do zpráv, člověk sice prolejzá všechno možný, ale třeba někdy něco přehlídne, to znám dobře :lool:
  7. Z těhle "porno" nikdy neuděláš, zní to hnusně, ale je to tak, auto máš pěkný, být Tebou dojezdím teď tyhle a nový splaším přes zimu (větší nabídka, menší ceny atd.). Určitě pak nějaký krásný najdeš co se budou hodit, kola chce vybírat delší dobu, přecejenom né nadarmo se říká, že kola dělají auto (já teda říkám kola a podvozek, ale obecně se říká tamto)
  8. Už jsem to u Tebe psal hooodně dřív, pokud máš možnost třeba toho Golfíka 2 vymazlit, pak s chutí do toho a Octávu jen jezdi, správný rozhodnutí
  9. Peetrs

    VW Scirocco

    Supr, nemůžu se dočkat příštího května mě se nejvíc líbí ten introš, nevim proč, ale je skvělej
  10. Peetrs

    Žluťásek

    Google je mocná zbraň!!
  11. Peetrs

    Žluťásek

    Hybli: Bohuzel, netrefil ses, ale mas jeste dva stejne blby pokusy :-)
  12. Peetrs

    Žluťásek

    Ta modrá v kombajnu s nálepkou WW na bílých spiderech ty lidi buď neví co to znamená nebo nemaj ani trochu soudnosti
  13. Vypada to dobre,jen moc nechapu, ze je to moc nizko, chtel jsi dolu ne? :-D Btw. ani tam ten plechovej kryt nedavej, budes vsude drit a pritom bez nej ani skrabnuti, ja ho ted sundal a je to lepsi ;-) jinac az zas budes v budejcich, pocitam v rijnu? Tak dame spicha :-)
  14. Nevim kam jinam dotaz zaradit a nechci zakaladat tema, nevi nekdo prosim, jak zmerim nebo zjistim ET kola, kdyz to na nem neni vyrazeno? Jestli se to nejak vubec zmerit da takhle doma. Predem diky
×
×
  • Vytvořit...