Přejít na obsah

BiFF

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Škoda OII 2.0 TDi 125 kw RS combi

BiFF's Achievements

0

Popularita

  1. Prodam tyto kola od byvaleho majitele Olafa z clubu. Kola jsou v poradku nekopou zavazi minimalni . Vcelku raritni co se tyce sirky rafku vetsinou jsou totiz 9x19 a mensi et tudiz muzou skrtat atd. Na auta pasujou bez problemu. Foto na octavce nemuzu nikde vcelku najit :/ na superbu mam. Kdo bude chtit napiste zpravu a vyfotim klidne kazde kolo zvlast a poslu na email. Preferuji osobni odber okres OSTRAVA Tel: 774725070 Cena 16 000 ,- ale da se urcite doladit :)
  2. BiFF

    Mapy

    Chlapi Nekdo ochotny v okoli Ostravy upgrade FW + new mapy do Columbuse + OIII radio amundsen new mapy ? Odmena samozrejme jista :) Diky moc
  3. Vypada to krute a je dobre ze se to vleze i na 18 :D ikdyz 19 vypadaji lepe ;) ale jestli pouzivas 18 zimni tak je to cajk :D ja na zimu dam origo RS brzdy a 16 :)
  4. BiFF

    Ostrava

    Mam rodinnou akci :(
  5. BiFF

    Ostrava

    Ja jezdim po dalnici 150 a myslim ze to je akorad 130 jezdi kazdy podle predpisu tak treba neco navic at se to predjizdi :D jinak pred 8 budu u Kiky ;)
  6. BiFF

    Ostrava

    Neni problem tam dorazit na 8 ;) aspon pojedem pekne v kolone :D
  7. Princes : ty jedes v patek nebo az v sobotu ? Jde o to ze znam tak tebe deka a bazyho osobne :D At se k vam pridam
  8. BiFF

    Ostrava

    Chtel jsem se zeptat na sraz do Zamberku bude nejaky hromadny odjezd treba z OV ??? Letos sem to nejak moc nestihal vas navstevovat u kiky ale na sraz pojedu tak bych se pripojil ;)
  9. Myslim ze to bylo vcera nebo predevcirem jsem te potkal na semaforech v havirove ;) jel jsem cernou 106 na 16 kolech a vsiml jsem si te na posledni chvili ! Octava vypada libove ;)
  10. princes: myslel jsem graf pred vyfukem a pak graf s vyfukem :)
  11. Kdyby to byl celonerez od predu do zadu tak nereknu a bylo to odladene na brzde , ale todle urcite neprida 7 koni :D to je jak otevreny filtr kazdy si hned rika 7 koni navic:D jo na 106 mam komplet vyfuk az do zadu peugeot sport sk. N a tomu verim ze prida nejakeho toho kone , ale to je uplne neco jineho navic co nevidim na grafu tomu neverim! Takze nejlepsi odbrzdit s origo a pak s timto a mas vysledek na 100 %
×
×
  • Vytvořit...