Přejít na obsah

Steel

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    365
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Steel's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrý den, mám http://www.ahifi.cz/...#popis-produktu tento adaptér, vse funguje v pohodě, ale ztratil jsem kabel k tomu line in vstupu . Rád bych připojil do toho telefon či tablet. Poradíte mi prosím, kde seženu kabel k tomu? Děkuji
  2. Steel

    Skoda mfd dx

    Kolik by jsi chtel za DVD a RGB prevodnik?
  3. Potreboval bych 2x 90mm měl by jsi ? Nejlepe přímo na Superba II
  4. V dnesnim svete jsi bud NEKDO nebo NIKDo se slušností jdi někam ..Nenecham se tu buzerovat od nějakých zakomplexovaných vocasů .. mějte se tu,..
  5. Nojo tak jsem hrozný lump a propadám se hanbou do země.
  6. Tak ja se tedy taky vyjadřím.. Ano volali jsme si, nejdříve, že přijedeš ihned zítra, pak mi voláš že ne, jelikož se mamka bojí řídit takovou dálku, tak jsme řekli o víkendu. Hned druhý den ráno mi volal jeden překupník z Chlumce odkud jsem, že by to odemě vzal za 37tis bez letnaku (mimochodem spolu jsme byli domluveni na 33tis) ihned druhy den si prijel a dal mi peníze na ruku tak nevím co tu chces řešit. Já už měl koupené jiné auto a potřeboval jsem peníze tohle byla jistota . Proste obchod je obchod .. A ze tu pises, ze sis vzal volno aby jsi vybral penize z banky jako sorry, ale na tohle si dneska snad zadny normalni clovek volno v praci brat nemusi a navic tohle není vubec muj problem..Každy je schopny si najit v tom dni chvilku a zajet si do banky :) Takze opravdu nechapu proc mě dáváš na nějaký blacklist to mi přijde opravdu postavené na hlavu..Navíc po hlase jsi mi přišel, že jsi dostal řidičák včera, takže jsem tomu stejně moc nevěřil :)
  7. Tak octavka už má nového majitele tak minuta smutku ..... a zacina nova kapitola .. nyní SuperBová ! .)
  8. Tak octávka je právě na prodej. Nechám ji za 33tis na zimních kolech ! O víkendu napíšu inzerát
  9. No ja chci určitě naftu mám ji za 30Kč /1L
  10. Dobre no a da se tak kolem 150tis sehnat slušná OII predface TDi?
  11. Dobrý den, plánuji pořízení nějakého nového mazlíka ale nemůžu se rozhodnout mezi Octavii II 1.9TDi 77kw a Superbem I 1.9TDi 96kw . Superb se mi líbí už v tom pohledu, že je výkonější a taky dost vybavený, ale na druhou stranu mi přijdou takové zastaralé ovládací prvky oproti OII například automatická klimatizace, maxidot, radio a celkově interier . Co jsem tak koukal tak superb 1 se dá sehnat kolem 150tis kč, čož mně osobně vyhovuje jelikož se chci pohypovat kolem 150tis +- . Je mi jasné, že vědšina mi tu hned napíše, že jedině OII ale rád bych slyšel i nějaké rozumné odůvodnění a kdyby to šlo tak i názor za kolik se dá pořídit OII 1.9TDi předface najeto tak max 200tis se serviskou samozřejmě. Děkuji za vaše názory .)
  12. Tak uz jsem napsal tak jsem zvedavej kdo první odepise :)
  13. No já bych uvítal spís odkaz na někoho kdo by mi to udělal :-D Ale já osobně se obávám, že s tím lakem už asi nic udělat nepůjde no :)
  14. Zdravím, chtěl bych se optat, zdali je nějaký způsob krom celolaku nějak zrenovovat lak.. Je už v hrozném stavu je takový popraskaný když se na něj člověk podívá z blízka a je tam hodně škrábanců vlasových . BOjím se, že těm škrábancum by asi rozleštění laku nepomohlo, ty nejvedsi jsem se snazil zakrýt štětečkem ale stejně prostě není to ono.. ale zase se mi nechce dávat na auto z roku 98 celolak za 15tis ..Co by jste poradili? Díky
×
×
  • Vytvořit...