Přejít na obsah

hackstolle

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele hackstolle

  1. Stejny problem. Blika clima a tachak. Jak se meni ten reostat? Musis rozdelat celou palubku predpokladam.. nebo ne?
  2. Zdar, chystam se na to ted o vikendu. A koukam, ze tam pote asi hodim i to tesneni. Mam O1, kombi, 2004. Sundat listu, hrubym smirglem odstranit rez na kov + lehce prebrousit jemnejsim papirem. Pote vyčistit odrezovacem. Po zaschnuti odmastit. Po zaschnuti nanest dvouslozkovy autokolor (coz je substitut zakladniho prasku nebo kytu) Po zaschnuti velmi jemnym smirglpapirem (1000++) lehce prebrousit. No a na zaver bud prestriknout nebo natáhnout stetcem. Zalezi jak si veris a jak velka to je plocha... Drz mi palce at to dobře dopadne.. :)
  3. hackstolle

    Nouzák

    zdarec... u nas - ve vychodnich cechach - to typek cisti za tri a pul tisice, cele to rozebere, vycisti a zas to jede jak z praku, jen jsem si asi nenechal na poprve podlozit tu regulaci a je to po zhruba roce zpatky, takze by me zajimalo, v cem to podlozeni regulace spociva. Cim, jak, kde to podlozit? // Cela problematika je podle meho nazoru v tom, ze tyhle starsi motory cerpadlo tryska nemaji ventil, kterym by se to ustroji cistilo mechanicky. Zmacknes knoflik a bordel vyleti z vejfuku pryc. Novejsi koncernove motory 06 a vyjs uz je maji. Dost proto pomaha jednou za cas, s naprosto zahratym motorem (20-30km v zime, 15-20 v lete)na dalnici poradne protahnout motor, aby se prirozene vsechen bordel vycitil. Tzn. 5-10 minut 160 - 190 km/h. Drive jsem to takhle delal a nebyl nejmejsi problem. Pak jsem prestal jezdit po dalnici, pribyly soustky po okrskach a najednou to zacelo zlobit. V tu chvili pry! staci obcas protahnout dvojku na 4 tis. otacek , 4-5 vterin. Ma to podobny efekt jako ta dalnice. Ta je ale podle me spolehlivejsi. Takhle to vidim ja. Mam 81kW, 2004, najeto 130.
  4. Cau Mr. Freezer, byl by nekde k mani treba podrobny manual jak zapojit ten tempomat do OI ?? Treba i s fotkami atd. ??? DIky.
  5. cau lidi, mam O1, 2004, 81kW, ambi. .. tuhle se mi stalo neco podobneho, zrovna dost prudce lilo, tak me napadlo, ze to bude od te mrte vody, ale nemusi to tak byt. Kazdopadne me probliklo vsechno zelene podsviceni, radio, palubka. O nejakou dobu pozdeji se to stalo znovu, palubka zustala svitit chvili (3 min) jen asi na 10-15% puvodniho jasu a regulator pod volantem nereaguje. Radio nesvitilo vubec. Jedine co je bez problemu je klima. Mam dotaz. Co presne bylo mysleno preminacem svetel (na 99,9%). POtkavacky s dalkovyma, zapinani svetel ??? A druhy dotaz. Vite nekdo jak se meni ten regulator jasu ?? Diky moc za pomoc. :) *Ron*
×
×
  • Vytvořit...