Přejít na obsah

MilanBAT

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

MilanBAT's Achievements

0

Popularita

  1. Mám podložky na OII výška 2 a 3 cm na celé auto. Sada 2 cm předek a zadek 1200 + pošta Sada 3 cm předek a zadek 1600 + pošta Lze kombinovat dle přání 00123456789@seznam.cz Čau já je mám asi 6 roků na 2.0tdi a spokojenost.
  2. Jakou tam máš převodovku? Myslím jaký kód? Tohle chrčení může dělat protočené ložisko v bloku převodovky. Třeba převodovka HDV je na to velice náchylná.
  3. Zdravím, tak jak to popisuješ, by to mohlo být ložisko v převodovce, je to ložisko na konci skříně u levého kola. Jakou máš převodovku, jaký kód, třeba HDV na to trpěla hodně, mohl bych vyprávět :-)
  4. Ahoj, stalo se mi něco podobného na motoru BKD 2.0TDi r.v.2005 Při podřazení z 6 na 5 mi začala převodovka kvílet přes zuby a stalo se to, že vyjelo ložisko z převodovky, které vymáčklo zádku od obalu prevodovky a hřídele se posunuli od sebe a kolečka na sebe napasovala. Bylo to na jinou převodovku. Převodovka HDV, prý častá závada na této pevodovce.
  5. Ahoj, na me OII motor BKD rok 2005 jsem měl převodovku HDV a asi ve 160 tis. šla po vysypání ložiska z auta a nahradil jsem ji převodovkou z roku 2010 . Všechno pasovalo bez problému.
  6. Mám 3cm podložky na OII na celé auto, kdyby měl někdo zájem, mohu sloužit.
  7. Jestli by ti to pomohlo, tak mám 3cm podložky na zvýšení OII
×
×
  • Vytvořit...