Přejít na obsah

Suda

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Suda's Achievements

0

Popularita

  1. Suda

    Škoda Nexus

    Lze to namontovat do octavia 1 ? 2003 rok vyroby ?
  2. Ahoj omlouvám se ze se montuju do tematu .. ale kdyz sem videl tu hromadu nářadí nestačil sem se divit :-) .. Místo imbusu lze použít i TX45 :-) .. a bohate stací ráčna a velký kleště kterýma se zamáčkne pístek a třmenodpadne i s destičkama :-) .. Jinak nechápu jak nekdo muže kombinovat FERODO s brembem a podobnbe :-) .. Proc lidi nedavate to co tma ma byt meli by jste svaty klid :-) ATE !!!
  3. Tak jsem na to koukal a žádný kabel tma nemám takže jeslti někdo máte nafocený postup kde jak kam ukostrit napojit , propojit atd kabel tak šup sem s tim :-) od prepinace jestli jde kabel do palubovky nebo RJ nebo kam no :-) dik za rady:-)
  4. Děkuju zítra na to vlítnu .. ale co jsme včera koukal po nějakem kabelu nikde nic . .tak kouknu dále :-)
  5. Suda

    Sudova Okina

    Asi jsme se s tou optkou špatně vyjádřil :-) Chci Angel eyes nebo neco podobneho ..
  6. Jo no Tak abych pravdu řekl ted sem ani nekoukl na to jake tam jsou .. jen vim že mam o jeden kabel méně než v uplně stejné octávce které svítí mlhovky :D .. takže to bude asi ten šedo žlutej nebo co to je za kombinaci barev no .. uvidíme trošku si mylsim že to asi nezvádnu ale naše lsem si už schéma ale obrázky typu jak na to by byly supr :D .. ale děkuju mockrát za rady :-)
  7. Suda

    Sudova Okina

    Tak abych vám udělal klid na duši tak s BMW jsem byl velice spokojený bylo to v řadě už mé 2 BMW dokonce Automat plná výbava (když plná tak mylsím opravdu plná ) Ale .. Spotřeba se vůbec nedala rovnat Octavii ..Další věc je to že náklady na BMW a na Octávii se taky nedají vůbec srovnávat . Já vím říka se když máš na opici musíš mít i na banán ale bohužel takové náklady co byly potřeba pro BMW snad byly rekordní :D nicméně se to začlo vše sypat . Automat dosluhoval + začli téct vstřiky a žhavící svíčka na 4 válci se mi podařila zlomit . Tot málo důvodu proč jsme podstoupil tuto změnu . U octávky je vše za hubičku a hlavně se vše dá sehnat po 100 kusech :-) .. Ale nebojte počítám že jí budu mít tak do června a pak pujdu bud do 2kové oktavky a nebo do Superba :D .. Prostě značka Škoda je nejlevnější a musí se to tak brát . Jinak Foto upnu během tohoto týdne , až bude čas :-) .. Nemáte nějáké tipy na ty kola ? :D
  8. Tak Vás zdravím , chtěl bych Vám představit mojí novou kočku . Nahradila Celkem upravené BMW E46 320D automat ale vůbec toho nelituju . Manuál je prostě manuál :-) .. Takže se jendá o vůz : Octávía Combi - 1U5 , ALH Rok Výroby - 2003 Motor - 1.9 TDi , 66 kw Kilometrů najeto při koupi - 189 582 km Servisní kniha evidována do 160 159 km Barva - Šedá (Stone) Metla Kola - 195/55 R15 " plecháče :-( " Karoserie Klasická bez ůprav Plánované ůpravy : Podsvícení interiéru na bílo - Podsvícení nohou HOTOVÉ , už jen budíky a čudlíky. Tmavé folie na okna Kola - Nějáké vymazlené Disky s nízkoprofilovejma gumačema - Kdo má TIP šup sem s ním :-) Instalace Tempomatu Instalace vyhřívaných sedaček Snížení vozu Uprava zadního posuvného plata - Příprava na repro Pořádná Repro soustava Čirá optika Tak toto je asi tka vše co Vám mohu zatímk povědět na ůpravách už se pracuje po prácí když je volný hever :-)
  9. Dík za radu :-) .. Helet mlhovky by tam měli být nebo aspon světlomety jsou s mlhovkami jelikož tam je normálně zapojená žárovka .. akorád u přepínače nemam polohu předních mlhovek no .. :( .. S tim že čekám až mi zašlou komfortní jednotku a kabeláž jelikož ve dveřích jsem mel zoxidovane asi 9 kontakru a z toho 3 byly ulomene takže to může být kámen urazu těch dveří .. Tak čekám až mi to přijde z německa nebo do kad to posílaj v ČR TO BOHUŽEL NEBYLO .. Už jen vychytat ty mlhovky no .. kurnik šopa .. už mam i dečky do sedaček na vyhřívání takže fakt jedíné= co me trápi sou mlhovky tempomat už jsme nainstaloval ..
  10. Ydravim všechny , chtěl bych se zeptat koupil jsme O1 , kombi 2003 , Mlhovky jsou v hlavním světlometu akorát na přepínači ve vnitř v autě mam pouze polohu na zapnutí zadních mlhovek . A když dám jiný vypínač tak to stejně nepomuže ten predek se nerosvití . Nevíte někdo c os tim ? Kudy natáhnout kabel do zásuvky ktrá se napojuje na ten prepínač jelikož jsme koukal do další ovtávky a ta má do konektoru tazeno 11 kabelu . z te oktavky jsme si pujcil tne vypinac a nesle mi tam asi prot ze mam jen 10 kabelu k tomu konektoru . Tak se ptam vyresil by se tento problem tim ze natahnu kabel nekam do mlhovek prosim ? Pak abych nemusel zakladat nový topik prosimvás jeslt ito nevadi kdyz DO odemknu tak se odemknou veskere dvere ale ne ridicovi .. a hlavne kdzy otevru dvere jakekoliv ta kse nerosviti na displeji ani svetilko stredni ... s tim ze u levych zadnich to funguje to se jedine rosviti na displeji .. kdzy dma stresni lampicku do polohy na otevirani dveri tak to sviti furt .. neco sme tu cetl o studenyhc spojich ale kdyz jsme meril mmikrospinac v 5 dverich tak tam žádné napěti nšlo. Dekuji za veskere rady.
×
×
  • Vytvořit...