Přejít na obsah

Jerzy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Jerzy

  1. Mám stejné gumy na kombíku jako Konny UG7 a opravdu skvělá volba. Jsem z Beskyd a neměl jsem jediný problém. Teď je ale myslím nahradily nové modely, tak těžko posuzovat.
  2. Já dávám Castrol Magnatec 10W-40 a spokojenost.
  3. Jerzy

    nefunguje centrál

    Olisoft: Jj, měl jsem na mysli novou originál. Zatím jsem bohužel nějakou jetou nesehnal a bylo to rozdělané, tak jsem si jist, že to je jednotka centrálu. Dostala se tam voda, a vyhořela
  4. Jerzy

    nefunguje centrál

    Mám stejný problém, ale odešla mi řídící jednotka centrálu, proto mi taky nejde ovládání a vyhřívání levého zrcátka. Zámek je v pohodě, cena jednotky cca. 5000,-. Mazec.
  5. Taky mi to dělá, kontrolka chladící kapaliny v zimě i ten bílý sajrajt na víčku. Mechanik mi řekl, že je to normální kondenzace vlhka a známý zase praslý pístní kroužek. Těžko říct, momentálně mi to žere olej, tak asi ty PK nechám vyměnit
  6. Tu kompresi nechám změřit a uvidíme, trochu podezřívám pístní kroužky. Díky za radu kluci :)
  7. Ahoj všichni.Mám taky problém s únikem oleje (cca.1 litr na 500km).Auto má najeto 95 tis. Nikde to po motoru neteče. Po rozdělání zanesené svíčky,tak jsem je vyměnil i s kabely.Výměna gufer,rozvodů a teď čekám,jestli to pomůže.Na emisích jsem sice prošel,ale prý to dobře nehoří a emise mají vyšší hodnoty.Mám to prý zajet a pak se uvidí.Ale už před výměnou mi auto při 2000 ot.a udržování rychlosti lehce cukalo a stále cuká.Máte s tím nějaké zkušenosti?Díky.
×
×
  • Vytvořit...