Přejít na obsah

biimbo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

biimbo's Achievements

0

Popularita

  1. Tak nad tím taky koumám a jeden za žárovkou pro dálkový seřizuje dálkový, a ty dva za výbojkou seřizují oba výšku xenonu. Stranový tam žádný není. Jak to máte vy?
  2. Dnes jsem mluvil s majitelem CB Auta v ČB a koukal na jeho Scouta s origo LED z výroby v nárazníku a světelným senzorem. Po manuálním zapnutí parkovaček z automatu zhasnou LED v nárazníku, po zapnutí tlumených jsou furt zhasnutý. Žádný pozhasnutí na 50%. Auto má od nova, LED z fabriky. Tak jak to teda má být? Už je to třetí Scout s LED co mu LED s xenonama nesvítí. Dva jsem jen potkával, na třetím jsem to zkoušel osobně..
  3. ale mě je divný, že jsem potkal dva face scouty, který měli LED taky, ale svítili xenonem nahoře a LED nesvítili vůbec ani na 50%. Jako určitě se ozvu a domluvíme se na předělání. Já bych pak dokodoval Ameriku a na ruční brzdu by mi to aspoň na při nastavení na automat zhaslo a nesvítilo vůbec nic. Co by obnášelo nahodit tam mlhovky s corner funkcí? To by se mi možná líbilo víc.
  4. naklepat tam zpět ocelovýho červíka (např vyříznout tělo ze šroubu klemy vačky - to tam sedne akorát) a zavařit. Dá se to to zavařit i bez červíka, ale můžou tam padat kuličky ze sváření..
  5. je to tuhost víceméně tuhost pružiny, dle výbavy,motorizace atd. Auto s tažným z výroby a třeba park.senzory a dvojitou podlahou, má ty nejvyšší skupiny. Proto třeba do svýho když naložím 100 kg do kufru hned za hranu, tak si skoro nesedne,mám sice okruh 12 myslím a 4x4 ale když to samý dám do druhýho auta, taky OII, ale socialka ambiente, okruh 6 nebo 7, tak to klečí jak aladin na gobelínu.. To samý když připojím vozík. Ale pohodlí je v tom nižsím okruhu taky jiný, sice to jezdí na 15 kách ale čím nižší třída perování, tím pohodlnější..
  6. což já vím, já jsem mechanik, ne elektrikář :-) proud na 100% je vzat od klíčku, proud na 50% někde ze tlumenýho světla. Nevím, neznám schémata, to jsem se dočetl v jiným tématu tady.. a právě kdyby zhasnuly úplně, byl bych radši
  7. Parkovačky normálně svítí, jsou tam xenony natačecí do stran,z čeho to nevím,jestli RS nebo něco jinýho, koupil jsem to od kluka z fora, co se s rolbařem zná a zapojení dělal on. Ty LEDky jsou řešený přes relátko,takže kodováním s nima nic neudělám a parkovačky s tlumenýma svítí současně..
  8. zdar lidi,mám OII 4x4 předface předělanou na face scouta a taky od rolbaře dodělaný LED přes světelný senzor. Akorát i když se LED v noci ztlumí na 50%, tak na mě někteří balvani blikají, že na ně svítím mlhovkama. Nestává se vám to taky? A jak to má správně fungovat? Už jsem potkal pár face scoutů,který měly LED svícení, ale svítili hlavníma světlama a LEDky byly zhasnutý uplně. Je to teda takhle správně? Nemělo by to být když otočím kolečko na doraz do prava na potkávačky,že LED uplně zhasnou?
×
×
  • Vytvořit...