Přejít na obsah

rehy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele rehy

  1. rehy

    Jaké brzdy

    Zdravím, mám rychlou otázku na zkušené mekaniky, po výměně brzd mi něco bouchá pod autem při zahybani doprava ujeto cca 100km. Jde o OII combi 1.9 77kw výměna komplet brzd na doporučení tady ATE a keramické desky
  2. Mě právě dost zaujala tak jejich akce z 10k na 5k to je hodně sympatický tak mě zajímalo jestli už někdo zná tuhle firmu. Jinak nevíte o slušné firmě z okolí Plzně?
  3. Nemá někdo zkušenost s touto firmou camp
  4. rehy

    Výměna melody

    Tak paráda, ještě prosímtě, bude se tam muset natáhnout spínací plus viď, někde jsem to tu četl, nejjednodušší bude to dát rovnou z baterky ? je to vůbec u takto zdeklovaného auta v klidu udělat?
  5. Tím pádem by byly lepší tyto http://www.nejkola.cz/bsc-230-7x17-5x112-et43-leskla-cerna-lestene-paprsky.html
  6. Zdravím,v TP mám zapsány 7x17 et54 jak se mohou tyto rozměry lišit? Myslím při alternativním výběru? Chci tyhle gumy http://pneumatiky.heureka.cz/dunlop-sp-sport-maxx-rt-225-45-r17-91w/ a k tomu tyhle kola http://www.nejkola.cz/bsc-motorsport-201-7.5x17-5x112-et35-cerna-lestene-plochy.html ale u nich je et 35 jak velký je to problém?
  7. rehy

    Výměna melody

    Takže tenhle kit, tohle rádio a vše v cajku ? paráda já sem z Plzně, to je malinko z ruky, ale děkuji za ochotu
  8. rehy

    Výměna melody

    Novou? Mas nejaky odkaz na info, nic sem nenasel. Ani nevim o bt, mp3, jack... Jinak zpet k tematu poslouzil by tento kit pro vyse uvedene radio? eshop.aliso.cz/shop/eshop/1-1-Montazni-material/0/5/367-Kit-pro-instalaci-autoradia-Skoda-Octavia-II-Yeti
  9. rehy

    Výměna melody

    Kdyz mi ukazes neco v tyhle cenovy skupine tak bych s tim nemel problem
  10. Zdravím, mám v plánu vyměnit radio melody na OII za http://autoradia.heureka.cz/pioneer-mvh-350bt/ otázka zní jestli je potřeba nějaká redukce na konektory, pokud nejsou stejné budu potřebovat rámeček včetně redukce je to tak?
  11. rehy

    Alu kola

    Zdravím, plánuji koupi alu kol, ale při výběru si nejsem jistý odchylkou označení et50. Přesněji, mám v TP zapsáno et50 ale kola která se mi líbí mají většinou jinou hodnotu zálisu (et45,40,38...) Dočetl jsem se že existuje odchylka od téhle hodnoty ale nevím jak a kde ji zjistím.
  12. Zdravím, chtěl bych na své OII vyměnit rádio a potřeboval bych jednoduchý návod na demontáž starého rádia a celého toho krytu i s odkládacím prostorem pod rádiem. Nerad bych tam něco zlomil nebo jinak poškodil. PS: Nikde jsem tu tohle téma nenašel a google také moc nepomohl.
×
×
  • Vytvořit...