Přejít na obsah

Cromwell

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Cromwell's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, nemá zde někdo na Octávce liťáky z Audi v rozměru 16, případně 17? Než začnu lovit po netu podrobnosti, tak to zkouším tady, rád bych větší kola a radši nějaké originály z koncernu, to jest nejlépe Audi z A4/A3, případně kola ze Supa, u nového prý nebude problém, ale ze starého pasovat nebudou, "prý". Máte zde někdo nějakou zkušenost?? Díky moc.
  2. Ahoj, tak, jak to vypadá? Bude se objednávat nějak hromadně?
  3. Sportovní filtr, ano, či ne? Má nějaký praktický efekt na motor? Přemýšlím o jeho koupi a to na své 1.9 TDi (77kW), pravdou je, že v létě se bude chipovat, tam, co jsem se dočetl jinde už by se o něm mělo uvažovat. Ale radši si nechám poradit, děkuju :)
  4. Nějaké reference na Diesel Technik, respektive Power Tec na Kladně? Děkuju!
  5. Pánové, co ten PowerTec, respektive Diesel Technik na Kladně?
  6. Ahoj, někdo nějakou zkušenost se společností Power Tec v Kladně?
  7. Cromwell

    Žluté mlhovky

    Tak, tak, firemní právník a to co už musel ve správních řízeních (kamionová doprava) uhrát, tak mu věřím, proti tomu jsou nějaký folie prdlajs a když to není problém na STK, tak už fakt nevím, komu by to mělo vadit!
  8. Cromwell

    Žluté mlhovky

    Tak nevyléčitelnej, no a? Předpokládám, že stejně si komentoval prakticky všechna auta zde, která tak mají světla, určitě se nemýlím Zjišťoval jsem si to důkladně (dopravka, STK + místní úprávce, advokát) a mlhovky absolutně nevadí, nemůžu dostat pokutu nikde, jelikož nemám povinnost jimi svítit, co se zadku týče, tam už je to teoreticky možné, ale pokud tam bude lehká vrstva, pak není problém, sama policie to tak na některých autech má , takže by to neměl být žádný problém, pokud ano, mám chtít správní řízení a nic neplatit, na STK už vůbec, to nám zařizuje autosalon, kam jezdíme na servis a všechny úpravy s nimi řeším, tohle neni problém, když projdou úplně černý světla (vlastní zkušenost na kamarádově Focusu).
  9. Cromwell

    Žluté mlhovky

    A přesně to jsem chtěl celou dobu vědět,nechci patlat něco, co hrozí bezpečnost mou, či okolí,ty blinkry se mě líbily, ale nepřemýšlel jsem o nich, chci jen přetáhnout mlhovku (sprej/folie) do žluta a přestříkat zadní blinkry a zpátečku do černa, pouze decentně ale, to znamená maximálně 2 vrstvy. Díky.
  10. Cromwell

    Žluté mlhovky

    Ono to právě s tou legislativou je dost sporné, přítelkyně otec je policista a dokáže na díry v legislativě uhrát prakticky cokoliv a co se tak ptal na dopravce, tak nikdo nedokáže s jistotou říct, jestli je to problém, nebo není, takže, když je nevezmu nějak extrémně, tak by neměl být problém, no a co se blinkru týče, tam je to stejné, sehnal jsem si info přímo u prodejce Cadillacu a není problém, pokud není porušena funkce blinkru, po Praze jezdí několik takových amerik a prý u žádně nebyl problém s policií, ani na STK a žádnou výjimku rozhodně nemají. A mě nejde ani tak o žárovky, jako o barvu světla, vypadalo to zajímavě... kdyby tak byl dotyčný členem fora, abych se poptal přímo jeho...
  11. Cromwell

    Žluté mlhovky

    Nejde o žárovky, líbilo se mi, jak ty žluté mlhovky vypadají, myslím jako měly staré Renaulty...
  12. Cromwell

    Žluté mlhovky

    A policie už tě stavěla?? To je poslední, co mě zajímá a jdu do toho... Přece jenom, mlhovky nejsou povinné, tak nevidím důvod, proč bych je nemohl hodit do žluta...
  13. Cromwell

    Žluté mlhovky

    A nevíš, na kolik to tak může vyjít?? Ale díky.
×
×
  • Vytvořit...