Přejít na obsah

haiti

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele haiti

  1. haiti

    Hnědá metla

    Bylo fakt skvěle!!! Tvoje octa je sice malá ale hezkčí jak na fotce :-D
  2. Tak jsem zase zde po dlouhe dobe. Nejake upravy mame uz za sebou ale zatim jsem nestihl vyfotit :-) ale urcite casem neco pridam, jen malou fotku jsem stihl na vylete. :-) auto (musim zaklepat) dela zatim jen radost!!
  3. Moc pekne, taky se chystam na rs naranicek a podobne veci. Jen neni moc casu a taky neni u koho bych to udelal. Jsem se prestehoval do Prahy a nikoho tady neznam :-D podvozek jsi uz zkousel?
  4. Ja tenhle rozměr mám a jezdim sním. Jen jsou kola trošku zapadlé, takže zvažuji podložky.
  5. Děkujumoc za radu. Tak snad to bude ok a i slušně vypadat.
  6. Chci se Vás zeptat ještě. Mám kola r17 225/45 ET46, chci to snížit o 30mm a dát tam 10mm podložky. Vejde mi to do ráfku? Předem mockrát děkuji za odpověď
  7. Jj voní novotou :) (smrdi :D) Děkuju moc, teď řeším kola, tak pak přiložím co nejdřív nové fotky :)
  8. Děkuju moc za rady a budu se těšit na další tvoje fotky a zkušenosti!!!!
  9. Moc krásná octa!! a dobrej motor! Seš spokojený s výkonem a spotřebou? co to máš za podvozek?
  10. Vážně? :D ja mám 1.6mpi a celkem mi to stačí :D takže věřím že seš vážně náročnéj :) Takže jediný tak to koupit vše zvlášť? Mohl bys mi kdyžtak poradit co koupit na červenou octu? něco na začátek. A chci se zeptat ten podvozek lowtec je slušný? dá se ten podvozek sehnat?
  11. Ahoj moc krásná O1!! a super úpravy! asi po tom posledním naladění musí jet asi slušně viď? Líbí se mi ta sada na umytí vozu, to se dá normálně sehnat?
  12. Děkuju moc za radu. :)
  13. Dneska jsem vyfotil krásnou momentku na tachometru :) A lehký naznak toho co jsem na autě nechal dělat.
  14. Moc pěkná změna Octavky :) A hlavně nejkrásnější barva!! Ještě nějaké plánované úpravy?
  15. Děkuji moc za hezké přivítaní, pokusím se všem odepsat :) Ty ofuky šly dolů 10min po prvním focení :) Je pravda že ve voze to opravdu ještě voní novotou. Koupil jsem si teď 17R kola ale řeším jaké pneu na to dám a jaké vůbec vejde, dále mám řešené podsvícení palubky do bíle (od Martina RS) velká spokojenost. Nějaké lehké audio úpravy proběhly, jinak teď trošku musím šetřit :D Brzo přidám další foto. Budu se těšit brzo na další vaše příspěvky a komenty.
  16. Zdravím Vás potřebuji poradit. Mám disky 7,0J × 17", ET 46 a jsou na ně psané 215 šířka kol. Myslíte že by tam vešly na ty disky 225? díky moc za odpověď asi na celkem trapnou otázku
  17. Všechny Vás taky zdravím, konečně jsem se odhodlal přidat sem moje autko, sice už třetí, ale první co sem dávám :D koupil jsem si Octavii Tour 1.6. Najeto 52tis. Mám ho asi 2 týdny a zatím jsem na něm nic nedělal ale časem pár úprav připravuji. Momentálně řeším jeden tech.problém, a po něm se pustím do změn. Přidávám i nějaké foto :)
  18. haiti

    Blow off ventil

    Jj o2 to je skoda
  19. haiti

    Blow off ventil

    Ahoj chci se zeptat na ten ventil jestli je jeste k mani a za jakou cenu? Je to idealni do 1.8 tsi? diky
×
×
  • Vytvořit...