Přejít na obsah

Riči

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Riči's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím. Mám trošku jinou zkušenost. Koupil jsem Octu vloni (1.6 74 kW r.v. 2000) s cca s 130tis km, tak jsem s olejem a filtry vyměnil i svíčky a zapalovací kabely. Byly tam Bosch super +7, po výměně všechny vzhledově i na odpor ok. Dal jsem tam dle tabulek NGK BKUR6ET-10 a od té doby (cca 5000km) jsem je už 3 x musel vyndávat a čistit, protože mě auto začlo jet na tři válce, svíčky úplně zasraný. Je pravda, že auto zežere cca 0,5 litru oleje na tisíc, ale s těma Boschama to bylo ok. Jinak jsem vždycky do všeho dával NGK a v životě nebyl problém.
  2. Riči

    Parkovací asistent

    A můžeš mi sdělit co to máš za značku? Mě celkem zaujalo z Conradu systém ADVANCE, stoji něco přes 1300, má i displej, ale osobně si taky myslím, že v praxi stačí a využiji jen akustiku a hlavně ukazuje od 0, což mě asi přijde nejlepší, protože 30-40 cm je podle mě spíš orientační.
  3. Zdravím. Uvažuji o pořízení neorigo park. asistenta na moji oct. I v kombiku. Co jsem našel na různých fórech a e-shopech, tak cena začíná od cca 600 výše, dle signalizace (pouze akustická, s ledkami, s monitorem,..). Osobně bych asi volil pouze akustickou signalizaci, byl bych rád, pokud by někdo mohl sdělit svoje zkušenosti s konkrétním výrobkem, poněvadž obrázky a parametry mi až tak moc neřeknou, mám na mysli např. možnost dokoupení náhradního čidla, funkčnost v děšti a sněhu, hlasitost signalizace apod. Případně jestli lze nějaký výrobek s ledkovou signalizací včlenit do interiéru, aby to nebylo jak pěst na oko:-) Díky za odpověď.
  4. Tak pro upřesnění, je nějaká možnost nahradit tuto anténu něčím jiným? Neláká mě kupovat originál, když vidím co vydrží...
  5. Jo,jo, tohle všechno vím, nepřesně jsem to popsal. To fantomový napájení mám v pořádku,ale přímo držák antény, co je na střeše má v sobě plošňák zesilovače a ten odešel. Nejde to nahradit univerzální anténou(např. do Feldy) , ta má zvlášť drátek pro napájení a musel by se dovést pod tapecírunkem na ten 5. pin na konektoru.
  6. zdravím. Odešel mi anténní zesilovač, byl vevnitř pěkně uhnitej . Zajímalo by mě, jakou variantu byste zvolili, nebo máte vyzkoušenou. 1. Plošňák vyhodit a napojit napřímo anténní konektor 2. Zapojit např. průběžný vkv zesilovač, který umožňuje napájení středovým vodičem 3.Neřešit to a koupit nějakej neorigo(originál mě opravdu nepřesvědčil.-)) Příklady z praxe vítány. Jo a mám tam obyčejný rádio Sencor, takže to zas nemusí být žádná hitparáda.
  7. Zdravím. Mám Octavii I., 1.6 74kW, koupil jsem ji vloni v létě, najeto dle prodejce 135000km. Ještě na podzim jsem udělal rozvody, vyměnil svíčky a minulý týden jsem dojel do Brna a při parkování mě to několikrát zdechlo, říkal jsem si, že mám asi zalepený podběhy sněhem. Po odjezdu hrůza děs, motor cukanice, žádný výkon, dojel jsem domů, v podstatě po rovince nějakých 25 km, průměr 10.5 l/100. Pročetl jsem několik fór a třepal se, co to bude. V reálu byl úplně mrtvý vn kábl z rozdělovače na 3. válec, svíčka po vyčištění bez problémů, jen nevím, co na tu jízdu řekně kaťák:-( Takže s rozvody doporučuji vyměnit i ty kabely (možná se to někde udává, ale strašně mě zklamala dostupnost údajů o spotřebních dílech do Octávie, od výrobce člověk ani nezjistí, jakou má dát správnou baterku).
×
×
  • Vytvořit...