Přejít na obsah

bluebull46

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele bluebull46

  1. bluebull46

    hukot od kol

    Ahoj kluci, potřeboval bych poradit. Před třemi týdny jsem dal jako každý rok zimní pneu. Nevím, jestli to může být tím, ale začalo se mi OII ozývat takové divné hučení. Podotýkám, že to je jen při vytočení kol do rejdu a rozjezdu. Je jedno, jestli jedu dopředu nebo couvám. Zkoušel jsem na parkovišti jezdit kolečka - hučení jen pod plynem. Nevíte, čím by to mohlo být. Auto má 55 tis, jsem první majitel. Díky...
  2. Ahoj klubáci, po 4 letech jsem nasadil na svou OII RS Tdi CR nové 18" Zenithy a pneu Continental Sportcontact 5. Když jedu po dálnici zhruba mezi 120 - 140 km/h, tak to hučí, jak když jedu jedním kolem po bílé čáře. Pod 120 žádný zvuk, nad 140 také ne. Kola jsem vrátil původní a hluk stále…nevíte, čím by to mohlo být? Octávii jsem kupoval novou a chovám se k ní slušně. Teď má zhruba 50 tis. najeto.
  3. Díky moc, zkusím se na to zaměřit, případně ještě vyčkám na další možnosti poruchy.
  4. Ahoj klubáci, potřebuji poradit. Vlastním OII RS Tdi (MR 2011, najeto přes 20 tis.km) a když jedu po kostkách rovně ozývá se zvuk "cvrlikání" někde z interiéru. Dělá to jen při konstantní rychlosti cca 40 km/h. Nejdřív jsem si myslel, že to dělají brýle v přihrádce na přistrojvce. Pak jsem vše vyndal a stále. Nevíte, prosím, čím by to mohlo být? Nejsem žádnej puntičkář, ale občas je to dost nepříjemnej zvuk. Děkuju.
  5. Krásná Octávka - musím řící, že jsem při výběru váhal mezi žlutou a modrou. U mne tedy vyhrála nakonec modrá v Tdi CR - díky menší změně modré oproti starší OII RS. Ale žlutá se mi stále také líbí. Jen musím tedy říct, že se mi na Tvém autě více líbily originálni disky Neptune. Nějak mi tam ta nová kola nepasují, ale je to tvé auto a důležité je, že se líbí tobě :).
  6. Tak včerejší servisní prohlídka řekla přesně to, čeho jsem se obával. Nic jsme nenašli. Je teda fakt, že jsem cestou ze servisu projel na českých slinicích snad vše, co lze spatřit a nic nemlátilo. Budou doufat, že se to už neozve a pokud se to má ozvat, tak se to ozve na letních 18" palcových kolech.
  7. Děkuju za odpověď, jsem z toho docela nasranej, když vemu v potaz kolik má auto najetých km a jak slušně s ním jezdím. Kdyby mělo 150 tisíc jízdy brzda plyn, dira nedíra,neřeknu ani popel. Zítra jde do servisu, tak uvidíme. Doufám, že to bude nějaká kravina.
  8. Ahoj klubáci, obracím se na vás s prosbou. O víkendu jsem se vracel po HK dálnici a při 140 km/h mi na nerovné vozovce auto prohouplo a ozvalo se jakoby malé lupnutí, déle byl klid. Ovšem v Praze na jižní spojce to začalo dělat na každém hupu i při 80km/h - takové lupnutí až kovové bouchnutí - řekl bych levá strana, možná předek, možná zadek. Dělá to jen občas, nejvíce, když jedu v autě sám. Někdy i, když na trojku ze 40km/h prudce přidám a ihned uberu. Nevíte nahodou někdo, čím by to mohlo být? Auto má najeto necelých (MR 2011) 20. tis. km. - v létě na 17", zima 16" a to vše přejíždím jako s formulí, chovám se k autu slušně - někdy až pošahaně. Takže jsem z toho teď docela rozhozenej. Děkuji vám za radu, která by mi pomohla před tím, než auto odvezu do servisu.
×
×
  • Vytvořit...