Přejít na obsah

Habakuk

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Habakuk's Achievements

0

Popularita

  1. Aby to nakonec nebylo tohle http://www.auto.cz/problem-u-motoru-1-4-tsi-vytahany-rozvodovy-retez-65864
  2. http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-tour...ary-znamy-53097
  3. Děkuji všem za vaše reakce na můj předešlí dotaz.Tuhle 1.6 upravili aby splnovala euro 5.Což ve výsledku může mít,ještě o trochu zhoršenou reakci na plyn než má. No zřejmě jí asi ještě nikdo tady z fora nemá,takže těžko soudit.Mám v plánu jí koupit až příští rok,do té doby sem snad někdo nějakou zkušenost napíše.Jsem rád za to,že toto forum je,člověk se dozví dost praktických věcí od majitelů.Za což Vám všem děkuji ;).
  4. Docela by mě zajímalo jestli s tím má někdo nějakou zkušenost?Jinak je ta 1,6 prej pěknej lenoch.A když se na to šlápne tak to vyletí k 9L spotřeby .
  5. No na výběr žádnej jinej motor nenabídly,tak nezbývá než se stím smířit.Nebo ho zkusit čipnout,ale to vůbec netuším jestli by to mělo nějaký učinek.A asi se musí počkat až skončí záruka,jestli se nepletu.
  6. Jo,jo holt si to člověk bude muset doupravit podle vlastní chuti :).
  7. Za sebe jsem rád,že Škodovka přišla s OII.Tour.Protože se mě osobně líbí víc než ten šikmovokej facelift.Klika je,že se dá za příplatek dokoupit trocha výbavy.Jinak by to bylo pěkné holátko.Jediný co mě docela štve jsou ta černá zrcátka a chybějící lišty na dveřích to mě hlava nebere :).
×
×
  • Vytvořit...