Přejít na obsah

drk

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

drk's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, dnes mi začalo vypadávat osvětlení spz s ledkama. Když zhasnu světla a zase zapnu tak se rozsvítí i osvětlení spz. ale asi po 20 vteřinách vypadne. Má někdo s tím zkušenost? Jestli kontakty prostříknout nebo jsou špatný ledky? Díky
  2. drk

    Palubní deska

    tak hadičku jsem nahmatal a nasadil, ale máš pravdu že je nejspíš vypadlá. Takže musím sundat stropnici.
  3. Zdravím, pokud chci sundavat stropnici a musím tak demontovat sloupky (A,B,C), kde jsou hlavové airbagy, je možnost že by mohly vylítnout když bych nějak blbě zatlačil? Baterka bude odpojená.
  4. drk

    Palubní deska

    Co se tyče těch sloupků, tak když koukám do dílenský příručky, tak si myslím že bude třeba demontovat pouze horní sloupek A ne? B je vlastně jak je pás a spodní sloupek A tam už nepotřebuji podle mě. Ještě podle obrázku nevím, kde přesně myslí sloupek C.
  5. drk

    Palubní deska

    Díky moc za radu. Pokusím se to zvládnout, ale trochu se bojim airbagu aby nevylítnul.
  6. drk

    Palubní deska

    Zkoušel jsem nahmatat kolem to hadici, ale nic jsem necejtil. Měla by být někde nahoře? Možná se zeptám blbě, ale jak popustit stropnici?
  7. Zdravím, potřeboval bych pokud možno, co nejlepší popis demontáže palubní desky. Zjistil jsem, že odtokový kanálek, který vede od střešního okýnka není vůbec zaveden do odtoku, který je umístěn ve dveřích. Sundal jsem u spolujezdce kastlík a voda vyteče u podběhu kanálkem, ale také protéká někde od sloupku uvnitř, kde bohužel už nevidím. Zkrátka potřeboval bych vidět jak vede celý odtok abych odstranil závadu a neteklo mi do interieru. Díky moc. Jeden obrázek je odkud teče voda a druhý odtok do kterého podle mě má vést hadice na odtok.
  8. drk

    Sedačka - paměť

    Děkuju za odpověď. Myslím si, že to funguje v pořádku tak jsem si to nastavil i na ten klíč, to jsem totiž nevěděl měl jsem to uložené jenom na sedadlo. Zítra uvidím.
  9. Zdravím, dnes jsem přisel k autu a sedačka u řidiče byla úplně vpředu a nahoře. Sedačku mám s pamětí, tak jsem jí vrátil na původní pozici a několikrát běham jízdy se mi začla automaticky vracet zase dopředu. Nevím jestli za to může zima, ale nikdy v předchozích letech si mi todle nestalo. Nevíte čím to může být? Díky.
  10. drk

    Kradeze vozu

    Díky moc za rady.
  11. Zdravím, v našem městě a okolí se objevila nějaká skupina, která bera průměrně dvě octavie denně. V mém autě sice nějaký alarm mám a různé úpravy proti krádeži, ale prý kradou i když to má různé zabezpečení. Chci se zeptat, jak nejlépe auto odpojit tak aby nenastartovali a fungoval mi alarm? Díky za rady.
  12. Zdravím, dnes jsem přišel do auta a zjistil jsem, že mám dost vody za řidičem na podlaze. Prosím o rady. Díky
  13. Zdravím všechny, chci se zeptat zda nemá někdo zkušenost s tím, když dám vypalené cd do rns 300, tak některá písnička chrastí. Někde jsem se dočetl, že to je to radio chránění před neoriginálním cd. Existuje něco, jak to obejít? díky za radu. :)
  14. Zdravím všechny, chci se zeptat zda nemá někdo zkušenost s tím, když dám vypalené cd do rns 300, tak některá písnička chrastí. Někde jsem se dočetl, že to je to radio chránění před neoriginálním cd. Existuje něco, jak to obejít? díky za radu. :)
×
×
  • Vytvořit...