Přejít na obsah

Rctypek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Rctypek's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravim vás měnil jsem turbínu a při jednom jsem si vypral vstřikovače a namontoval nové těsnící kroužky, jedná se mi tedy kolik nastavujete stupňů na seřizovacím šroubů. Dočetl jsem se že někdo nastavuje 180 nebo 225 stupňů. Díky za rady , popřípadě jaké máte zkušenosti.
  2. Tak to se možna potkaváme :-) Tak to se možna potkaváme :-)
  3. Ok super určite dorazím. Diky
  4. Kdy ten sraz je? Jsem z Frydlantu nad ostravici.
  5. ted tam mám 18" Zenith ale spiš jsem myslel jiny styl 18" či 19" koukal jsem po kolech z octy III RS .-)
  6. Pro přestavbu jsem se rozhodl až po drobném polibku přední časti :-), multinu ještě taky nemám dopojenou :-)
  7. Zdravím vas jsem členem fora již nějakou dobu ale ještě jsem se v podstatě nepochlubil čim jezdim :-) Octavia 2RS combi 2.0TDi (2006) ( Dovoz D) Ůpravy začly takto: Odstranění DPF filtru, montáž navigace Columbus, Multifunkční volant Octavia II Facelift, montáž tempomatu, výměna brzd za brzdy Brembo, kompletní exterierová přestavba na Facelift . Uvažování do budoucna: Jiná kola zavžuji 18" či 19", Nové sedačky z Octavia II RS Facelift ( celokožené či provední z tmavou alkantrou. Chip tuning u TDI fun. Včera jsem se registroval do Octavia clubu tak doufám že se z někým z vás někdy potkám a dáme kus řeči .-) Upravý jsem si dělal většinou sám jsem tak trošku z oboru :-) Poslední fotka je při koupi v ůnoru 2013 Doufám že se vám bude aspon trošku libit :-)
  8. Zdravím vás chystam se na přestavbu svojí Octavie RS 2006 tudiž před facelif, chci montovat kompletní přední narazník s denním svícením a nové xenony (facelift), je tady někdo kdo tuto přestavbu už někdy dělal tak aby fungovalo vše tak jak má? Popřípadě někdo kdo by to byl zchopen kvalitně dozapojit z okolí Fýýdku Místku? Děkují předem za rady.
  9. A nemate nahodou tušení jestli nemá columbus nějaké resetovací tlačitko? jak to byva u některých radii?
  10. Aha, to ste mě moc nepotěšili. Mám ho od včerejška takže tak no :-( Jen je mi divne že neodešel display uplně protože on promíta všechno v pohodě, jen ten dotyk, a včera mi ještě dotyk šel a za hodinu už ne... a jak se ty ceny pohybují?
  11. Zdravim vas, mam problem včera jsem koupil navigaci columbus, chvili dotykový display fungoval a ted už je na dotyk nefunkční, navigace se zpusti display se rožne vše zobrazuje ale nejde ovládat, okolní tlačitka jsou všechny funkčni. Nevite někdo co stím? Děkuji za radu.
  12. Ták autičko jsem měl v TDI FUN a šlape jako hodinky všechny problémy co jsem měl mám vyřešeny. Děkuji
  13. Jsem z Frýdku Místku.. a palivový filtr mám vyměněný :-)
  14. No Vyměnily se vstřiky ve škodovce, pote to pořad padalo do nouzaku,pote jsem si načetl stav filtru a byl z 96% plný po diagnostickem vypaleni to bylo dobre jen pár desítek km a zase do nouzaku, a pořad to psalo plníci tlak nedosažen. Po demontáži filtru se to o 95% zlepšílo a autičko jezdi celkem ok :-) Zítra zavolam do TDifun, a nahodou turbina nemuže mit vliv?
  15. Mam dotaz mam octavia 2,0 TDi 125Kw filtr pevných časti jsem demontoval, a odstranil střeva filtru a opětovně zavařil. jednotku mam take upravenou. Zdá se že auto začlo jezdit celkem dobře. Ale Ve vyšších rychlo stech cca 160km/h + tak auto začne pocukavat ale pořad zrychluje. Muže to být tím že jsem obsah filtru nenahradil pruchozí trubkou? nechal jsem vstup od turba , prazdnou nadobu filtru a pokračovaní do vyfuku. děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit...