Přejít na obsah

tonis

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

tonis's Achievements

0

Popularita

  1. A kde byl problem a jak se to da resit. Dik za odpoved
  2. Zdravím Vás všechny, mám dotaz, řečím něco podobného jako Dava@Seva před 2 roky. Mám Octavii 1,8 TSI 118 kW FL 2009. Po zahřátí a na volnoběh červená olejnička a nápis "Tlak oleje Vypněte motor! Návod k obsluze!". Už měsíc stojí v autorizovaném servisu a byly vyměnety tyto věci, olej, filtr, snímač tlaku oleje, olejové čerpadlo a klika (prej to bylo přidřený), nic méně závada trvá. Moje otázka zní (vím, že to není normální), setkal se už někdo s tím? Díky.
  3. Tak já mám úplně ten samý problém. Všechno jsem vyzkoušel a proměřil. Takže už podezírám jen řídící jednotku ve dveřích.
  4. tonis

    LP dveře

    Tak jsem opět prošel všechny konektory a kabeláž a nic. Jediné co zbývá je pokusit se vyměnit ŘJ ve dveřích nebo komfortku. Nevíte někdo náhodou o nějaké ?
  5. tonis

    LP dveře

    Vše jsem kontroloval několikrát včetně mikrospínaču. Podezřívám právě RJ ve dveřích, měl jsem ji rozebranou a nic.
  6. Všechny Vás zdravím. Pročetl jsem celé fórum ale pomoc na můj problem jsem nanašel. Při otevření řidičovích dveří se nerosvítí světlo v kabině, nesignalizuje zapnutá světla. Poziční světlo ve dveřích funguje jak má. Zámek jsem rozebral, takže mikrospínače jsou v pořádku. Prošel jsem kabeláž přez sloupek a vše OK. Podle VAG auto ani neví, že se dveře otevřely. Je to rok 01 model 02 s předními el. okny a přiznám se motor 1,4 16V. Máte někdo nějaký nápad ? Nebo aspoň schéma zapojení dveří. Moc dík.
×
×
  • Vytvořit...