Přejít na obsah

neversleeper

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

neversleeper's Achievements

0

Popularita

  1. Teda jestli si je nikdo zatím ani zadara nevzal, tak mě by se šikly.
  2. neversleeper

    pneumatiky

    Co tě tak vyděsilo? I když jsou pneušky po 2 letech tvrdší, není problém je použít třeba někde v městském provozu. Při rychlostech do 70km/h se rozdíl v kvalitě směsi skoro nepozná.
  3. neversleeper

    pneumatiky

    Do pneumatik pod 1500,- bych nešel už z principu. Je veřejným tajemstvím, že prakticky všechny směsi, ať už letní nebo zimní, do 2 až 3 let tvrdnou. Já osobně měním pneu každé 2 sezóny (letní i zimní), ať už jsou v jakémkoliv stavu. Letňáky jsou navíc většinou po dvou sezónách málo sjeté a tím pádem není problém je za dobrý peníz prodat. Jestli mohu doporučit: Vredestein Sportrac 3 Nalítal jsem na nich 50000 za 2 sezóny. Měly pořád ještě 4,5 mm vzorku, když jsem je prodával. Je to polosportovní pneumatika a tudíž kapku měkčí směs oproti normálu. Řezal jsem s nima zatáčky i za prudkého deště. Držely jak přibitý. Kamarád, který zdaleka nenajezdí tolik co já, je měl 3 sezóny a potvrdil mi, že ke konci už bylo znát ztvrdnutí směsi a na řezání zatáček už to nebylo ani na suchu. Tím se mi potvrdila správnost přístupu - 2 sezóny a dost.
  4. Zpátky na benzin se dá přepnout vždycky. V poznámce píšeš, že máš 1.8čku s turbínou přečipovanou. LPG systémy používají vlastní řídící jednotku, takže můžeš počítat s výkonem srovnatelným s 1.8T nečipnutou. LPG holt není o výkonech ale o ekonomičnosti.
  5. Nazdar, mám problém s couvacími světly. Mám starou O1 combi r.v. 99. Vyměnil jsem staré žárovky do couvaček za ten samý typ. Průšvih! Od té doby prostě při couvání nevidím za sebe. Zkoušel jsem koupit kusy od jiného výrobce a pořád nic. Teď v zimě to byla pohoda, sníh krásně zářil i od těch mžurek. Jak jsem se ale dostal na otevřené prostranství zbarvené tmavě a světlo se nemělo od čeho odrážet, bez šance. Málem jsem už kvůli tomu skončil v příkopě. Tak nevím jestli zkusit kapku silnější žárovku nebo se ohlédnout po jiném typu světlometů. Osobně se mi původní škodovácké řešení moc nelíbí. Viděl jsem kdesi docela fešné světlomety s krásným velkým reflektorem pro couvačky, jenže s homologací vyjdou na nemalý peníz. Teď mě ještě napadla možnost přimontovat někam přídavný světlomet, ale popravdě v elektrice se kuchám dost nerad. Neřešil tu někdo stejný problém? Ocením každou radu.
×
×
  • Vytvořit...