Přejít na obsah

kubula91

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

kubula91's Achievements

0

Popularita

  1. Tak jám mám již rozvody vyměněné. Při raním startu se ozývalo kovové drnčení - dost nepříjemný zvuk. V servisu úplně v pohodě.Od Škodovky mají připravenou sadu, výměna cca 5 hodin. Nechal jsem si zároveň vyměnit olej a filtr, který jsem ale zaplatil.
  2. Předevčírem jsem si nechal na doporučení servisu přehrát software. Studené starty úplně bez kolísání otáček. Zaregistroval jsem zvýšení otáček na cca 900. Po chvilce rychlý pokles. Technik mě informoval o tom, že software je škodovácký, o problému ví, ale objevoval se (u nich v servisu) zatím u Yeti. Uvidím co to udělá se spotřebou.
  3. Hodně se teď řeší kvalita benzínu. Já tankuji V-Power 95. Četl jsem tady někde diskuzi o tom, zda je možné použít benzín s vyšším oktanovým číslem nebo ne. V návodu to nezakazují ale ani nikde nedoporučují. Takže mám docela dilema, zda znovu s autem do servisu nebo zkusit "lepší" benzín. Jaký benzín používáš?
  4. Mám najeto 18 tisíc, originál olej a žádnou spotřebu neregistruji.
  5. Při startu studeného motoru mám dost nepravidelné otáčky. Na diagnostice prý nic není. Po zahřátí motoru je chod motoru již pravidelný. Nemáte někdo tip, co by to mohlo být?
  6. kubula91

    Spotřeba

    Ještě malý dodatek, kolega s 1,8 tsi - stejně tři kola na střeše - spotřeba 9,5 litru. Musím uznat, že mu to jede lépe
  7. kubula91

    Spotřeba

    No jak píšu víše, pokud jedu bez kol na střeše, jezdím za necelých šest litrů . Zatím - a to musím zaklepat - spotřeba mimo dálnici 5,8 litru. Na dálnici při doržení 130 km/hod - 6,2. To považuji za velice slušnou spotřebu. A ten úlet s kolama na střeše a 150 - kamarád co jel se mnou má 1.8 tsi a dával mě sežrat výkonější motor
  8. kubula91

    Spotřeba

    Tak tento týden jsem jel 2x400 km se třema kolama na střeše. Třetina normální silnice a dvě třetiny dálnice. Rychlost na dálnici 130-150 tachometrových no a konečně pořádná spotřeba 9.2 litrů!
  9. kubula91

    Spotřeba

    Osobně si to opravdu neberu :) - z toho už jsem před hodně rokama vyrostl. Nemám potřebu vytáčet pořád ještě nový motor nad 4 tisíce otáček. Jak píše MaroCz je to pro mě dostatečný (předtím jsem jezdil s fábií 1,4 50kW). Když čtu ale nářeky majitelů 1,4 Tsi nad spotřebou, pak musím říct, že jsem nadmíru spokojen.
  10. kubula91

    Spotřeba

    Zdravím. Turbo jde slyšet u mého motoru až při vysokých otáčkách. Jak se tvůj motor chová při startu, když je studený? U mě je trochu nepravidelný chod (jakési škubání), po přidání plynu se srovná, teplý motor je v pohodě. A co spotřeba? Já se pořád (mám najeto již cca 4 tisíce) držím mimo město kolem 5,8 litrů.
  11. kubula91

    Spotřeba

    Vůbec ti to nevnucuji. Nemám důvod si spotřebu vymýšlet.
  12. kubula91

    Spotřeba

    Můžu vědět na co to potřebuješ? :D
  13. kubula91

    Spotřeba

    To je docela jednoduché. Ta šestistupňová převodovka se jim do fábie nevejde. Dávají tam pouze sedmistupňový automat, který je menší. :D
  14. kubula91

    Spotřeba

    Mám 14 dní. Spotřeba na dálnici při 130 km/hod = 6,1. Při rychlosti 130 km/hod na šestku točí cca 2700 otáček! Při normálním provozu bez dálnice 5,7. Motor je v záběhu, točím max. 4000 ot. Najeto cca 1500 km. Výkon motoru mě přijde srovnatelný s 1.9 TDI 77 kW, se kterou jezdím v práci.
×
×
  • Vytvořit...