Přejít na obsah

a.m.b.r.y

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

a.m.b.r.y's Achievements

0

Popularita

  1. Jak jsi připojil v kufru sufitky? To jsi na drsňáka napájel a nechal v origo lampičkách?
  2. Tak ses dočkal, pak dej vědět jesi ti to hlásí chybu a jesi ti taky jednu z diod ŘJ odpojí.
  3. přes ten chat se s něma domluvíš, jesi máš nějaký číslo balíku nebo něco, jinak doporučuju si tam udělat konto. Je to přehledný, máš věškerý čísla balíku a reklamace taky v poho.
  4. jj taky takovej prblem. Už se mi stalo,že mi balík rozdělili a první půlka došla za cca. 10 dní a na druhou sem čekal asi 30 dní. Napiš jim tam dotaz.Jo ale většinou nejvíc trvá doprava po ČR. Nebo nějaký to celní řízení, skoumají jesi ti na to napálí daň nebo ne, to asi zabere nejvíc času.Tak vydrž, ono to dojde...:-)
  5. pěkný, tak s tím už se dá něco nacouvat. Kdyžtak hodím taky nějaké foto z mých 5ti watů až bude čas. Jakejma LED máte osvětlené SPZ. Dal jsem tam bez odporu a ŘJ opět odpojila jednu žárovku.
  6. Hod sem nějakou fotku pri zaplých světlech v noci, jak to osvětlí. Mě ty 3W nebo 5W stačí, necoufu nějak daleko, jen mezi auta na parkáču, na tohle dostačující a svítí o trochu lépe než originál. Původně jsem je chtěl dát do mlhovek, nakonec jsem je nechal ve zpátečkách. To s těma 80W musíš osvětlit alespoň 30 metrů.
  7. Mám O2 combi 2005, tedy před fl. Tak tyto mám taky a hlásí chybu, použiješ na něco jiného, dobrý jsou do zrcátek, osvětlení nást. prostoru. Na zpatečky sem skusil 3W tyhle http://www.dx.com/p/1156-ba15s-3w-200lm-13-x-smd-5050-led-white-car-signal-light-steering-backup-lamp-12v-293527 Tak svítí to zhruba jako klasický žárovky, možná o maličko víc, ale jak je tam čistý bílý světlo, je líp vidět.Kdybych kupoval znova vzal bych 5W. V obrysovkách jsem měl rok tyhle, protože psaly, že je to CANBUS, ale nebyl. http://www.dx.com/p/merdia-t10-144lm-6000k-white-12-smd-1210-912-921-canbus-error-free-led-backup-lights-bulbs-pair-227604 jinak tyhle svítí fakt pěkně bíle, žádnej nádech do modra nebo zelena, mám je v zrcátkách a nádherně osvětlí kolem dveří. Jinak po roku používání jako přední obrysovky nic nezačernalo nebo tak něco. Jen svítila jen jedna,protože to jednotka jednu žárovku odpojila. Tyto mám v kufru, svítí super, jen malinko nádech do zelena, ale oproti origo žárovkám nádhera, aspoň tam něco najdu.http://www.dx.com/p/t10-2-5w-6500k-168-lumen-12x5050-smd-led-white-light-lamps-for-car-12v-pair-115074
  8. Pošli odkaz na ty LEDky do parkovaček, já sem si taky objednával z DX, v interiéru, kufru, zrcátkách a na zpátečku svítí super, jen v parkovačkách mě hlásí chybu ikdyž měly být CANBUS. A ikdyž hlásí chybu by to nevadilo, ale CANBUS odpojí pravou LEDku a svítí jen levá.
  9. OK, díky tak to bude asi normální, kdyby ještě někdo vyzkoušel tak bych se nezlobil, díky
  10. No právě je to pouze mechanická část. A u normální O2 nemá někdo skušenost? Nebo že by někdo vyskoušel? Jsem si říkal, jesi ta ručka nevyvine takovou sílu, aby to dostala do smyku? Ale u všech aut co jsem měl to šlo, Š120, Fiat Tipo, Felda, tak mě to právě zaráží. Jinak kola standart, 195/65/R15 Barum
  11. mam rok 2005 před fl. Právě se ptám jestli někdo s combi nemá tu zkušenost. Ja ESP nemám. A i tak, ručka je vyloženě mechanická část, do které vůbec elektronika, či ABS nezasahuje. Kdyby měl někdo s combi vyzkoušel, tak mě dejte vědět, jesi je to normální, že nejde do smyku - na suchu, či mokru. Na snihu to normálně jede jak sáňky - ručka. Ale bez sněhu to jen začne spomalovat, ale smyk nic. Kdyžtak ještě písnite kdyby někdo věděl, díky.
  12. Zdravím, mám 02 combi TDi 77KW a mám dotaz ohledně účinnosti brzd na ruční brzdu. Ručka by měla udržet auto v kopci 15°, jesi se nepletu. To mě udrží. Ale třeba v 30km/h nedostanu přez ručku zadní kola do smyku, ať tahám jak tahám. Je tohle normální? O2 mám přez rok, předtím sem měl feldu s bubnama a ta šla přez ručku v 30ti v pohodě, tak mě právě přijde, jesi není něco špatně když auto s kotoučama nedostanu do smyku. Kotouče i desky jsou slušný a lanka měněný loni. Jen se ptám jesi je to normální. Kotouče origo 255x10.
  13. Jo to je možný, já měl přirezlý lanko a po ujetí delší trasy když jsem sahl na dysk kola, tak byl teplej a druhej studenej, výměna lanka to vyřešila a spotřeba šla o 0,3L dolu.
  14. jaký jsou negativa? Mě stačí jestli s tím načtu a vymažu závady. Tak zase za 260kč to není zlé...
  15. No to je právě to, že si origo mohu pujčit, ale kamoš je ode mne nějakejch 50km a někdy ho doma nemá, takže když se mi rozsvítí nějaká kontrolka s chybou, tak bych se na to dostal až tak po 14ti dnech. Když bych chtěl něco nakodovat tak už to těch 14 dní vydrží a udělám si to u něj. Jinak nevíte jakej dobrej program by byl na tento kabel ELM327? O víkendu se na to snad dostanu a skusím ho, pak písnu co jde a co nejde.
×
×
  • Vytvořit...