Přejít na obsah

smisek10

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

smisek10's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím všechny forumáky, chtěl jsem se zeptat, zda je možné namontovat do O1 zámek dveří, kufru a zapalování z O2, Mám totiž možnost mít celou sadu za přijatelnou cenu, včetně dvou vystřelovacích klíčů. Zajímá mě zda nebude nějaký problém třeba pří výměně vložky u zapalování nebo třeba s načtením počítače či imobilizéru. děkuji za odpověď.
  2. zdravim, mam problem s vnitrnim osvetlenim, kdyz otevru dvere svetlo se rozviti kdyz zavru tak zhasne ale u dveri spolujezdce kdyz je otevru tak se rozsviti a hned zhasne, neni nahodou spatny zpozdovac? kdyz zavru dvere tak cca po 15sekundach svetlo zhasne tak ze se postupe ztlumi, u dveri spolujezdce se ztlumi hned po otevreni
  3. Zdravím, mám dotaz, chci si namontovat tempomat ze superba I do me octavie I 2001 mam pačku s kolébkou a i s kabeláží ale podle navodu mi nesedi barvy. repektive sedi jen nektere ale zustali mi dva cerno/bile kabliky a nevim kam je priraditkdyz vezmu konektor z tempomatu a pojedu poporade tak: pin1=nic pin2=modry pin3=cerveno/zluty pin4=cerno/bily pin5=cerveno/sedy pin6=cerno/modry pin7=cerno/bily co sem si zjistil podle navodu tak pri zapojovani do te svorkovnice za prepazkou by to melo byt takto modry=pin1 cerveno/zluty=pin2 cerno/bily=pin3 cerveno/sedy=pin9 jde mi o to ze mam dva cerno/sede a nevim ktery z nich tam ma prijit, zda ten z packy konektoru z pinu c.4 nebo c.7? dik za radu
  4. smisek10

    ztrata vody

    To sem si taky myslel ale mechanik ze skodovky mi rikal ze kdyby to bylo tesneni pod hl. tak mi z vyfuku jde bily kour. Ale nic bileho nefuci. Mam napad to zajit zmerit na emise zda ve vyfuk. plynech neni vysoky obsah h2o....?
  5. Zdar chlapi. Mam problem myzi mi voda a byli kour z vyfuku nejde olej neni zpeneny ani ho nepribyva pres topeni pod palubovkou to netece ani kolem pumpy a v motoru tez sucho. Jedine misto je pod prepadem od nadobky. Tu sem vymenil a porad mizi. Jedu mestsky provoz a voda vydrzi i mesic jedu 130 po dalnici a delsi trasu a cca litr zmizi. Nevim si uz fakt rady pls help.
×
×
  • Vytvořit...