Přejít na obsah

Dan93

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dan93's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím chtěl bych se zeptat zda pasuje DPF z motoru BMM 103 kw na motor BMN 125 kw? A jak je náročné přehrát SW řídící jednotky na základní verzi? Předem díky za odpověď.
  2. Aha, a zapojit to tak aby to aspon nejak hralo take nejde?
  3. Zdravím :-) Chtěl bych se zeptat zda už jste někdo vyřešili problém se sound systemem u neoriginalniho radia? Právě řeším problém se sound systemem u neoriginalniho radia a byl bych rád kdyby mi někdo poradil jak tuhle věc vyřešit? Mam octavii II před facelift rv. 2007. Vim už se to tu asi řešilo hodněkrát ale nikde jsem nenašel nějakou 100 % odpověď Zatím moc díky za jakoukoliv odpověď :-)
  4. Ahoj všem, chtěl bych se zeptat jaké mate zkušenosti s Čínským radiem a Androidem? Fungujou tyto radia se soundsysteme? Mam octavii II RS a bojím se zda bude soundsystem hrát, v některých starších článcích jsem četl, že moc soundsystem nefunguje? Popřípadě kde a jaký typ radia zakoupit? Chtěl bych koupit neco s androidem a 8" displejem. Mockrát díky za jakoukoliv odpověď.
  5. Napster- od kut jsi? Marian.marcin- diky za info taky radej zkusim metodu Napstra :-)
  6. Napster-Nemel bys nejakej podrobnejsi navod jak svetla rozlepit? :-) Marian.marcin- A kdyz jsi svetla rozrezal neni s tim ted nejakej problem? Treba jestli ne svetla nemlzej nebo tak?radej bych spis volil metodu rozlepeni svetla :-(
  7. Tak jsem tam koukal a nic jsem nenasel ani fotky jeho auta :-(
  8. Ahoj všem :-) Nemá někdo s Vás zkušenosti z rozdelavanim předních světel na Octavii II před facelift? Chtěl bych je zatmavit do černa ale nevim jak je rozdelat :-( Kdyby jste někdo věděl jak na to tak budu moc rád hledal jsem tady ale našel jsem pouze světla na octavii II facelift :-(
  9. Zdravím :-) chtěl bych se zeptat jak mám zapsat alu kola do TP. Mám Octavii II RS a koupil jsem alu 19 a chtěl bych je zapsat do TP může mi někdo poradit jak na to? Děkuji moc.
  10. Zdravím Pánové, stala se mi taková prekérní situace. Chtěl jsem si vypumpovat sedacku na Octavií 2 Rs. A vůbec to nejde ani nahoru ani dolů, nevíte někdo co s tím? Prosím O radu. Děkuji Dan.
  11. Zdravim, nevíte někdo kde by se dál sehnat kompletní přední nárazník na Octavii II Rs Facelift? Předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit...