Přejít na obsah

iceman997

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele iceman997

  1. znám to ...kluk nechtěl čekat až se vrátím z turnusu,a nechal si vyměnit těsnění pod hlavou....a od tý doby se mu to s..e,těsnění po týdnu vylítlo znova..tak to jel reklamovat..nejdřív že byla křivá...to to napoprvé nepoznali???reklamaci samozřejmě soukromník neuznal..tak to stálo dalších 1500..prý ji musel nechat rovnat...ted zase mu to podle čidla nemaže..koupili jsme v prodejně nový,a výsledek 0..podle čidla zas nemá tlak.jel s tím k tomu mechanikovi co mu měnil to těsnění a pak se jel zeptat do servisu škoda.A odpověď??.prý to chce u nich koupený a namontovaný díl,ne druhovýrobu...a pod blafy...tak si budu brát dovolenou,vezmu montérky a budu se do toho muset pustit...jj.servisy..at to jsou značkový nebo soukromníci...u nás v Mostě radši nekomentuju...jak tady kdosi psal,to co je drahý nemusí být nejlepší...Jestli se mi to povede vyřešit,napíšu to sem..
  2. zdravím.já ho tahal taky vrchem a celkem to šlo.....hupcukem šel ven skoro sám...ale komplet,s převodovkou..není to zas tak těžký ho vyndat
  3. iceman997

    Převodovka - řazení

    řeším u klukovo auta stejný problém...nevím co s tím,na tu kvaltpáku kouknu
  4. zdravím všechny...já tam cb stanici mám,naladěný kamioňáckej kanál 10.tam sice neříkají co 5.min kde je kolona na kterým tankodromu zvaný dálnice,ale dozvím se od kolegů kde zrovná chrání a pomáhají...a zrovna tak předávám tuhle informaci rád dál.Nemusím český policejní atrapy a honiče vlastního ega,nebo výběrčí pokut za cokoli.
  5. písni mi na meil iceman997@hotmail.com pošlu ti celý manual :D
×
×
  • Vytvořit...