Přejít na obsah

massy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele massy

  1. Zdravím, zajímalo by mě, jaký telefony fungují na Columbuse ve Škodě OII před FL, jednotka funkční a Huawei se spojí s orig HF, akorát na Columbusu se neukazuje adresář, kontakty atd, ale na Maxi se ukazuje všechno. A Samsung funguje, tak nevím jde je chyba. A Samsunga fakt nechci????
  2. Zdravím všechny, někdo z Ústí nad Labem a blízkého okolí, co by mi prahral software v Columbusu, aby mě fungoval multifunkční volant? Děkuji
  3. Zdravím, dodělal jsem Columbuse a nefunguje mi ovládání na volantu. Která jednotka má toto na starosti? A na Columbusu se neukazuje nastavení teploty a klapek topení
  4. Zdravím, mám jednotku gateway 1K0907530K, bude mi Columbus vyvíjet baterku po správným nakódování?
  5. doplňující info: pojistky v pořádku, nejde stahování oken (naklápění zrcátek jde)
  6. zdravím, měl bych dotaz, na OII face nesvítí kontrolky a nejde nastartovat, motor naskočí a hned chcípne. Vypadfá to na imobilizér. Je to možný?
  7. Kluk,který kóduje auta,odblokovává,opravuje jednotky a spoustu dalších věcí by to podle mě dokázal.Softwaru má mraky a s auty umí divy.
  8. Není tady někdo z Ústeckého kraje,co by to uměl předělat.A nebo co je k tomu potřeba.Tady to snad dělá jenom Ferda25, anebo je to tajemství,který nikdo neřekne. Nebo v čem spočívá úprava budíku. Známý si předělal celý auto na FL ,tak by tohle taky zvládnul.
  9. a odkud Ferda25 je? Jsem z Ustí nad Labem a známý by mi to udělal, kdyby vědel, co je k tomu potřeba
  10. zdravím, co všechno musím udělat,abych si změnil autíčko se sedanu na kombi. Předem děkuji za odpověď
×
×
  • Vytvořit...