Přejít na obsah

machalicka

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele machalicka

  1. dík za tip, určitě vyzkouším a dám vědět. Taky jsem se od majitele dozvěděl, že to není otázka tohoto roku, ale zlobí ho to cca 7let :-). Už se to prý ale nedá vydržet
  2. Nemám s benzínovými motory takový zkušenosti ( nafta v Oct je přecijenom častější), ale podle mích zkušeností pokud z chladiče turba nebo z této hadice nevyleješ 1l oleje, tak se asi nic moc neděje. V určitých KM asi každý turbo něco málo oleje propouští. Jinak zpátky k tý hadici. Hlava mi to nebere, jak je možný, zě by to mohla dělat jen za chladného počasí, ale známí řešil stejnou závadu a až po technické pomoci ze škodovky mu poradili, aby jí vyměnil a byl klid. Údajně tam je problém ve spoji a je potřeba dát modifikovaný díl. Tak nevím Tak nevím
  3. Tak už jsem zkusil všechno co tady bylo v minulosti už tolikrát popsáno s odstraněním závady špatného studeného startu ( výměna hadic odvětrání 13A, výměna bov ventilu, ......) Momentálně mám sundané sání a všechny hadičky mám dvakrát zkontrolované a bez viditelného poškození, tudíž si myslím že tady chyba není. V technické příručce Škoda pro tento typ motoru kód AUM je popsaná možná příčina ve vysokotlaké hadici mezi turbem a chladičem turba, kde je údajně problém v netěsnosti na přírubě hadice. Doporučují tam výměnu. Nemáte s tím někdo zkušenost???? Nebo nějaký jiný nápad????? Začínám být značně nasranej :-)
  4. Vyzkouším ještě tu vysokotlakou hadici co doporučuje TPI škoda a uvidím. Mě osobně by asi dvojitý start nevadil, ale dělám to známímu a tam už je to horší...... :-) Jinak si osobně nemyslím, že to bude klapka. Tu by to minimálně psalo, ale hodně štěstí .....:-)
  5. Tak už jsem zkusil všechno co tady bylo v minulosti už tolikrát popsáno s odstraněním závady špatného studeného startu ( výměna hadic odvětrání 13A, výměna bov ventilu, ......) Momentálně mám sundané sání a všechny hadičky mám dvakrát zkontrolované a bez viditelného poškození, tudíž si myslím že tady chyba není. V technické příručce Škoda pro tento typ motoru kód AUM je popsaná možná příčina ve vysokotlaké hadici mezi turbem a chladičem turba, kde je údajně problém v netěsnosti na přírubě hadice. Doporučují tam výměnu. Nemáte s tím někdo zkušenost???? Nebo nějaký jiný nápad????? Začínám být značně nasranej :-)
×
×
  • Vytvořit...