Přejít na obsah

Jan Bayer

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Jan Bayer's Achievements

0

Popularita

  1. Mám firemní 1,6TDi 77kW. Jezdí to moc hezky. Je relativně lehký, takže spotřeba pod 5l s přehledem a celkem to i jede. Ve vnitř je překvapivě prostorný. Vzadu dospělí místa jako v O2 a kufr skoro jako O1. Nicméně teda kvalita plastů žádný zázrak a umí se i rozdrnčet, ale to asi odpovídá ceně. Jediné co mi na něm vadí, že zepředu je to hrozný "jezevčík" Dieselu bych se u nového auta nebál...
  2. To mi neřekli. Vím jen to, co mi pověděli v servisu. Ti s nima jednali a stěžovali si :/
  3. Nechal jsem před měsícem repasovat turbo na 2.0tdi (BMM). K repasi si připočtěte nový olej a čištění olej vany. Taky mi tam měnili jakousi "trubku" za litr a hromadu těsnění (celkem kolem 15-16tis.). Repase měla být brnkačka. Zvrhlo se to na 10-ti denní handrkování mezi servisem a firmou z Brna, která turbo repasovala. Turbo tam totiž namontovali a zjistili, že v otáčkách hvízdá. Netěsnila dosedací plocha, když se motor zahřál. Takže turbo ven a reklamace, kterou neochotně uznali, nicméně další turbo stále ku/va hvízdalo. V Brně odmítli reklamaci dosedací plochy a servis ji následně na své náklady nechal přefrézovat. Nakonec jede auto jako nové. Jenže jsem byl 14 dní bez něj a mám pocit, že si ze mě dělá někdo prdel. ... Toť moje zkušenost s repasí turba. Třeba jen smůla.
  4. Jan Bayer

    Letní pneumatiky

    Až se stydím to tady zveřejnit, ale pořídil jsem LANDSAIL LS988 a za ty peníze pánové...
  5. Tak mi vyměnili i čidlo na klikovém hřídeli a startuje jako za mlada.
  6. Mám O2 kombi bez přípravy/hagusů nebo čehokoliv podobného. Ten originál na sedan ti pasuje i na kombi?
  7. Pánové, mám záludný problém se startem. Za tepla motor dlouze točí, 2x už nenaskočil vůbec, dokud nevychladl. Startovací dávkou to není, protože se to stává jen občas. V 90% případů motor za tepla krásně naskočí. Čidlo natočení vačkového hřídlele hlásilo chybu, tak je vyměněné, ale bez efektu. Máte s tímto někdo zkušenost?
×
×
  • Vytvořit...