Přejít na obsah

beny 1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele beny 1

  1. Nemusím mít teda nějaké obavy že by to bylo vážné?
  2. Chci se zeptat mám auto r.v. 2008 najeto 25 000 tisíc km. jsou na něm původní pneu. Jak je to s pneumatikama. Někdo říká max 6 let a vyměnit. Chci jet do Chorvatska a nevím jestli jet na nich nebo vyměnit, vzorek je super vypadají jako nové.
  3. Pokusím se ten zvuk nahrát ale ventilátor to určitě není .
  4. Když vypnu motor je slyšet takový divný zvuk, jako by něco dojíždělo. Nevím co to může byt a jestli to je něco vážného.
  5. Zdravím chtěl bych se zeptat kde nebo jak já jako laik můžu zjistit typ a číslo náhradního dílu na octavii.Dík za pomoc.
  6. Zdravím. Mám taky Octavii 1.9 tdi PD 77Kw a problém se vstřikem na 4 válci jednou jde jednou ne. Nevíte o nělakém servisu na Ostravsku a okolí kdo dělá tyto vstřiky? Zatím vím jen o servisu ve Frýdku Místku ten je dost drahý.
  7. Byl jsem u jednoho na diagnostice a ten mi řekl, že mi blbne vstřik na čtvrtém válci a že mám nalít do nafty čistič palivového systému hlavně vstřiků a auto projet. Mám ujeto asi 150 km a motor běží stejnoměrně bez vibrací. Ale i tak půjdu do servisu na výměnu olej tak to nechám ještě zkontrolovat.
  8. Asi to bude nejlepší s tou diagnostikou pokud teda něco ukáže. Pokusil jsem se tu vložit video. Ten setrvák není repas je fungláč. No uvidím, moc jsem zvědaví co to bude. http://youtu.be/AI9y9NeTZ9o
  9. Zatím jsem s tím nikde nebyl. Sonduju co by to mohlo být a tím pádem zjistit přibližnou cenu opravy.
  10. Zdravím, mám podobný problém. Občas se stane že při volnoběhu začne motor vibrovat někdy míň někdy víc je úplně jedno jestli je motor studený nebo zahřátý .Rozvody i spojka se setrvačníkem jsou nové .Co to může být. Dík za odpověď.
  11. Jaký máte názor na zakrytí masky na zimu u oktavky II 1.9 tdi. Možná už se nékdo ptal ale já jsem to nenašel.
×
×
  • Vytvořit...