Přejít na obsah

janny89

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 228 zobrazení profilu

janny89's Achievements

0

Popularita

Aktualizace jednoho stavu

Zobrazit všechny aktualizace uživatele janny89

  1. Zdravim chtel jsem se zeptat. Resim osvetleni nastupniho prostoru na O3 a nenasel jsem zatim nikde schema zapojeni. Mohl by jste prosim poradit co kam jde? Predpokladam ze je tam jen hnedy kostra a nejake plus nekam na ridici jednotku ve dverich. Dekuji za odpoved.

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. janny89

      janny89

      Je to jednoduchý. Hnědej kostra. Červenozelený je na pojistku 16. Žlutočervený a žlutomodrý jsou do rádia. Bílý je do bcm jednotky. Ty dráty do rádia jsou kvůli zobrazení indikace nabíjení. Otázka jestli to rádio podporuje.

    3. janny89

      janny89

      Ten obdélník s číslem znamená, že ten drát pokračuje na jiné straně. Třeba ten obdélník s 3. Dole na ose je číslo 18. Na předchozí straně najdeš dole na ose číslo 3 a nad ním bude u drátů obdélník s číslem 18. Tam kabel pokračuje. Dále 638 je číslo kostřícího bodu, v tomto případě dole na A sloupku. 

    4. janny89

      janny89

      Ty spojovací body, třeba b638 jsou spojovací uzly ve svazku. Nikde nenajdeš kde jsou. Je to souběh několika kabelů, slisovaných a zaizolovaných. Ještě bílý drát se zapojuje pouze v případě, že je v autě kessy. 

×
×
  • Vytvořit...