Přejít na obsah

rofo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

rofo's Achievements

0

Popularita

  1. Silu signálu to ukazuje aspon teda me stale ale diky Připojení pres Bluetooth. kdyz dam telefon do schránky tak taky beze změny. A mas tedy nekde presne to zapojeni co si kam zapojil? A kolik celkove pinu mas na te nabijecce z tech 6ti zapojených. Podle original schématu je zapojených 5 s tim ze ten jeden je do bcm kdyz je v aute kessy pokud jsem to dobre pochopil. Ja ho v aute nemam ale pro jistotu jsem to do jednotky dotahnul. Tak dneska jsem to zkusil zapojit podle tebe a asi to funguje 😁 auto zatim neshorelo a telefon taky ne. Jen musim vyresit plusko po klíči nebo aspon po odemčení at to nejede porad. Nevim jestli to ma moznost nejak vybit baterku ale radej bych to dal spinane.
  2. Silu signálu to ukazuje aspon teda me stale ale diky Připojení pres Bluetooth. kdyz dam telefon do schránky tak taky beze změny. A mas tedy nekde presne to zapojeni co si kam zapojil? A kolik celkove pinu mas na te nabijecce z tech 6ti zapojených. Podle original schématu je zapojených 5 s tim ze ten jeden je do bcm kdyz je v aute kessy pokud jsem to dobre pochopil. Ja ho v aute nemam ale pro jistotu jsem to do jednotky dotahnul.
  3. Jinak tedy ja tam ten zesilovač uz mel Od vyroby ale nevim jestli to funguje ukazuje to nekde na rádiu aspon? Mam navigaci amundsen a dle foto by podle skodovky melo moje auto 2014 umet aspon ten smartgate a mirrorlink ale asi ani to neumi. V rádii nemam nic z toho. Navic mam iphone 8 a kdyz si zadám na skodovce v sekci podporované znacky podle VIN tak to napíše jen max iPhone 6 . Ale to by se spis týkalo i toho spojení telefonu a rádia pres to nabíjení bezdrátově. Tak ja mam uplne neco jineho vzhledově teda. Tak nevim.
  4. Ano to si prave taky myslim ze to řídí to radio pres ty dva dráty. Neco jsem tam kodoval u znameho ale co jsme prohledavali i ruské fora tak to vetsinou každému rovnou po připojení jelo ale otázkou je jaky to byl rok vyroby auta. Mel jsi nejake schema zapojeni? Ze bych se podíval jestli to je realne i na tomhle tak zapojit.. bud to shoří nebo to pojede 😁
  5. Posli prosim odkaz. Jinak teda podle originalu to asi nikdo nerozjel ze? Ono to vypada ze diky tomu ze se to zacalo montovat do aut az od roku 2016 tak to proste v tech starsich nepujde nebo aspon v te moji 2014/11 Bud to neumi BCM nebo radio ale indukce se proste nespusti. A podle vseho se to nijak nekoduje ani. Takze asi mam smulu.
  6. podarilo se to bezdratove nabijeni nekomu rozchodit?
  7. kabel jsem natahnul do BCM na konektor C a pin 14 (nebyl obsazeny) ale nic se stale nedeje tak bud se to musi jeste dokodovat nebo nevim co je spatne. Z 6ti pinu na nabijecce mam zapojenych 5. Plusko kostra dva do radia a jeden do toho BCMka KESSY v aute nemam tak nevim zda to bylo potrebne tahat ale je to tam. Bezklicove startovani taky nemam.
  8. Cau, číslo konektoru je 4B0 971 978 B Nebude někdo vědět z kama se napichnout dle schématu z pinu 5 a ko kabelového spojení B609 WAKE UP předpokládám že je to nějaké buzení pro tu nabíječku protože po připojení samotného plus mínus a dvou drátů do rádia se nic neděje. Předpoklám, že někde z řídící jednotky pod palubovkou. Díky za rady.
  9. rofo

    Columbus

    Diky za odpoved. Bohuzel toto je vec kterou stale nevim jak zjistit co tam vlastne mam. Ale da se predpokladat ze spis tu starsi verzi auto je z konce roku 2014. Lze to vycist z radia nebo to musi na diagnostiku?
  10. Resil nekdo kombinaci columbus displeje a radia amundsen?
  11. rofo

    Columbus

    Neresil nekdo kombinaci columbus displeje s radiem amundsen? Jde to nejak sparovat? Diky za odpoved.
  12. diky zkusim se na to podivat zda se v tom zorientuju 😄 jen jeste asi to neni presne rozepsane na kterou tu nabijecku to je ze? At neco neodpalim. Mam nabijecku s cislem 3V0035502 pres inzerat a nevim z ceho to presne bylo. Tedy pokud jich je vice. Diky
  13. Zdravim chtel jsem se zeptat. Resim osvetleni nastupniho prostoru na O3 a nenasel jsem zatim nikde schema zapojeni. Mohl by jste prosim poradit co kam jde? Predpokladam ze je tam jen hnedy kostra a nejake plus nekam na ridici jednotku ve dverich. Dekuji za odpoved.

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. janny89

      janny89

      Je to jednoduchý. Hnědej kostra. Červenozelený je na pojistku 16. Žlutočervený a žlutomodrý jsou do rádia. Bílý je do bcm jednotky. Ty dráty do rádia jsou kvůli zobrazení indikace nabíjení. Otázka jestli to rádio podporuje.

    3. janny89

      janny89

      Ten obdélník s číslem znamená, že ten drát pokračuje na jiné straně. Třeba ten obdélník s 3. Dole na ose je číslo 18. Na předchozí straně najdeš dole na ose číslo 3 a nad ním bude u drátů obdélník s číslem 18. Tam kabel pokračuje. Dále 638 je číslo kostřícího bodu, v tomto případě dole na A sloupku. 

    4. janny89

      janny89

      Ty spojovací body, třeba b638 jsou spojovací uzly ve svazku. Nikde nenajdeš kde jsou. Je to souběh několika kabelů, slisovaných a zaizolovaných. Ještě bílý drát se zapojuje pouze v případě, že je v autě kessy. 

  14. Zdravím, řešil někdo originální bezdrátové nabíjení telefonu na Octavii 3? Mám nabíječku i konektor, ale nedohledal jsem schéma zapojení. Nenašel by se někdo kdo by jej poslal? Děkuji. Dohledal jsem jen informaci o Phonebox Škoda
  15. chtel bych se zeptat jeste na osvetleni nastupniho prostoru ve zpetnem zrcatku, to jsi neresil? Kdyz uz budu rozebirat dvere 😄
×
×
  • Vytvořit...