Přejít na obsah

Robí

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    467
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 141 zobrazení profilu

Robí's Achievements

0

Popularita

  1. Postupně, jakmile udělám úpravy :D
  2. Tak jelikož moje Octavii 3 RS - co jsem měl skončila totálkou. Tak jsem pořídil zase Octavii 3 RS, ale tentokrát ve verzi combi. Takže zde nové téma a na srazu se máte opět na co těšit :-) Něco o ní: Byl teda fakt oříšek sehnat něco v rozumné cenové relaci a chtěl jsem hlavně aby to bylo podobné té mé. Takže nakonec jsem našel v Německu jednu z úvěru, která má najeto pouze 10 000km. Teda měla se mnou za týden ujela už 2300 km :D Takže u mě jí to dlouho nezůstane tak malý najezd. Je v plné výbavě krom střešního okna a kessy. Kessy jsem měl na předchozí a je to fakt droga, docela mi to tu chybí, ale vzhledem k velkým krádežem pomocí kessy, jsem hledal bez ní. Co nás čeká? :-) - nalepit samolepku oc clubu - chip 186KW - sehnat alu na zimu a gumy - červené pruhy zepředu a zezadu - výměna řadící páky za červenou - zkosený volant s červenou kůží - zatmavit okna na nejvyšší možnou mez - podložky pod zadní kola - odblokovat koukání na video za jízdy - led spz - led osvětlení interiéru - led nástupní zony - odstranit rámečky spz - vypnout start/stop systém
  3. Prosím o uzamčení tématu. Založím nové - nové Octávce
  4. To mně pořád také.. Takové práce na ní a jak jí člověk opečovával. Nevim co to bylo. Nebrzdil a asi se lekl že přidal než aby brzdil.
  5. Nedivim se ti, a to co s ní ještě udělala odtahovka. Jí nenaložili rukou, ale tahali jí a to se rozpadla ještě víc a to jsem si myslel že to už nejde :D
  6. Ano, Civic nedal přednost... Ano, z boku náraz je nejhorší. Děkuju hoši, teď když vim že nám nic není tak řešim auto. Abych nám mohl koupit jiné.
  7. Tak Vám můžu říct že RS III je opravdu bezpečné auto.. Zachránila nám život, když do nás z boku vrazil v plné rychlosti osobní automobil Honda Civic a odhodil nás do sloupu. Ihned jsme vystoupili z vozu bez vážného zranění - přítelkyně na místě spolujezdce má monokl pod okem a pohmožděný krk a já na místě řidiče, pohmožděniny a popáleníny od airbagu.
  8. Lidi a co založit na FB skupinu pro toto vlákno? Na FB jsou členové asi aktivnější ne?
  9. Lidi, tady to je úplně mrtvé :D
  10. Jo na netu jich je mraky :D :D :D Lidi tady je to nějaké mrtvé :-(
  11. To počasí je jak na houpačce, každopádně já je tam mám a zatim pohoda :-)
  12. Jaké bylo bruslení? :-) Holice - Blažkovec
  13. Já to tam o víkendu bouchnul :D
  14. Tak co? Už máte někdo letní? :D
×
×
  • Vytvořit...