Přejít na obsah

Stackle

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    181
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 574 zobrazení profilu

Stackle's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, prodávám druhou podlahu - druhé dno do O 2 combi. Podlaha je kompletní - nic nechybí :-) . 2 boky + 2 šrouby + 2 podložky + 2 plastové čepy + samotná podlaha Podlaha je jako nová - má jednu vadu na kráse a to je odřeninka ve tvaru kolečka (1cm x 1cm) Prodávám z důvodu malého prostoru v kufru na kočárek - koupil jsem gumu (vanu) do kufru a nemusím již čistit kolečka kočárku a dávat igelit ;) tel.: 728 865 403 Vysočina - Třebíč - v případě zájmu mohu 20 km dovézt :-) Cenu si představuji kolem 2200,- dohoda jistá ;)
  2. Stackle

    OII Combi

    Ano, nesundaval, on tam sám o sobě betelně drží. 1) Zakryl jsem chromovou část blinkrů. 2) Nastříkat plničem a základem. 3) Nastříkat RAL 9005 (nebo jakou barvou to chceš) a pak bezbarvej lak. 4) Po pořádném zaschnutí, jsem zakryl černou nastříkanou část a odhalil chrom. 5) Chrom byl poškozený od rukou (otisky atd). - takže jsem koupil chrom ve spreji. 6) Nastříkal jsem tedy blinkry chromem. 7) Potom jsem jen nechal zaschnout a bylo ;)
  3. Stackle

    OII Combi

    Tak přikládám foto hotových světel. Nakonec je to pecka :-)
  4. Stackle

    OII Combi

    Odkaz zde ;) http://www.ebay.com/itm/Modified-Golf-7-Stylish-Remote-Car-Key-Shell-Case-Fob-for-Volkswagen-Seat-Skoda-/232044118773?epid=1874150512&hash=item3606e842f5:g:CEkAAOSwawpXqtTN&vxp=mtr
  5. Stackle

    OII Combi

    Skoro vůbec. 1. Potřebuješ vnější kryt klíčku OIII (nový z Ebaye nebo aliexpressu). 2. Ze svého klíče vyndáš vnitřnosti + immo čip + vyšroubuješ planžetku 3. Vložíš vnitřnosti, které musíš lehce upravit (ostřihnout, podle nového krytu) + našroubuješ planžetku + vložíš immočip 4. Vše poskládáš dohromady a je to ;) Myslel, jsem si, že to bude těžké, ale nakonec jsem si takto udělal ještě 3. klíč k autu, ke kterému jsem dokoupil vnitřnosti a immo čip, vše dal dokupy, nechal nakodovat a fachá to taky :-) Přeji úspěšnou práci :-) PS: s upravováním toho plastíku co je součástí vnitřku velmi opatrně. Zkusím udělat časem další a hodím sem návod i s obrázky, aby to popř. bylo pochopitelné i z obrázků :-)
  6. Stackle

    OII Combi

    Zdravím, tak jsem si tento týden předělal klíček z OII stylu na OIII :-) a musím říct, že se mi to moc líbí :-D Blbinka, ale jak potěší :-)
  7. Zdravím, potřeboval bych větší pokličky, bylo by možné sehnat ? :-) Děkuji 60mm vnější rozměr
  8. Ahoj, díky. Myslím, že je to nějaká taková 7016 :-D ale nejsem si zcela jist, čekám na odpověď od kamaráda ze škodovky :-D
  9. Zdravím, potřebuji poradit. Jaká barva je na kolech R19 eXtreme z OIII RS ? Pro představu dávám foto. Zajímá mě ta tmavá (jakoby anthracit) ne ta vyleštěná hrana. Konkrétně potřebuji znát RAL :-)
  10. Poptávám zadní tapec za spolujezdce :-) na švihadlo
  11. Zdravím, leží mi doma asi rok červené LED pásky. Chtěl bych, aby pásky svítily v zadních světlech po prvním otočení klíčku - současně s originál LED vpředu. Potřebuji poradit, kam můžu elektricky připojit tyto LED aby se mi rožnuly po otočení a zůstaly svítit i při rozsvícených hlavních světlech. Chtěl bych, aby to fungovalo a zároveň to bylo logicky zapojené. Předchozí majitel si totiž s tím moc práci nedával :-D Viděl jsem to podobně i u OI. Děkuji za rady či připomínky.
×
×
  • Vytvořit...