Přejít na obsah

Kokosaks

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kokosaks's Achievements

0

Popularita

  1. Taky mi to tak přišlo, protože při ubrání plynu to přestalo. Ale zase turbo se nedávno dělalo (čištění lopatek). A nepískalo by i na volnoběh?
  2. Zdravím, včera při jízdě nad 90Km/h auto začalo pískat (podobně jako když není dovřený okno) se zvyšující rychlostí auto píská víc a víc. Při volnoběhu není slyšet nic, ani při přidání plynu.Jinak auto jede pořád stejně. Díky za rady.
  3. Kokosaks

    Startér

    Díky moc kouknu na to, ale asi nejdřív zkusím, na těch přívodních kabelech neměřím napětí a podle toho uvidím jestli ho rozeberu nebo ne. Ale díky moc za radu.
  4. Zdravím, dneska ráno mi přestal točit startér. Myslel jsem, že je K.O. ale po připojení na baterku startér točil normálně. Baterie je 6 měsíců stará. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
  5. Kokosaks

    Tdi

    Zdravim, vadí hodně u Octavie 1.9 Tdi 81 kw, když auto spíše stojí v garáži a nejezdí? :)
  6. Hele nevim proč, ale ventilátor už začal normálně fungovat :)
  7. Jo mám tam nějakejch 12,7 necelejch
  8. Měl bych tam někde něco naměřit při zapnutym klíčku?
  9. Tak čidlo vyměněno a ventilátor pořád nejde... nevíte co dál? :)
  10. No prošel jsem všechno takže to bude asi to čidlo a jak ho vyzkoušet jestli to je fakt ono A při výměně musím vypouštět vodu nebo jak?
  11. Ventilátor jde, a jak zjistim, to čidlo, že funguje? A to relátko najdu kde?
  12. Díky moc podívám se :-)
  13. Zdravim, nejde mi ventilátor na Škodě Octavii 55kw r.1997, teplotu jsem měl asi na 105°C a ventilátor nešel, nevíte čim by to mohlo být? Díky za rady :)
  14. Zdravim, mám problém se světlama, když zapnu tlumená světla, tak nejde pravé světlo a přestanou fungovat všechny směrovky a topení, ale když světla vypnu tak směrovky už zase dou, nevíte někdo co s tim? Díky moc ;)
×
×
  • Vytvořit...