Přejít na obsah

tomsub

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

tomsub's Achievements

0

Popularita

  1. OK dodávám pár podrobností. Stálo mě to 2300,- Kč. Jak jsem již psal, jednalo se o nějakou vadu v řídící jednotce motoru. Po podrobnostech opravy jsem nějak dál nepátral a vše zatím funguje na 100%. Co se týká místa opravy, bylo to v Prostějově, v případě zájmu pošlu kontakt SZ.
  2. presne tohle mi dela taky. Je to klapka?
  3. Tak sdilim vysledek opravy ridici jednotky jak jsem slibil.......OPRAVENO. V pondeli rano jsem auto odvezl do Prostejova do jedne nejmenovane dilny a dnes tj. v utery odpoledne bylo hotovo. O cene ve srovnani s novou jednotkou bych se ani nebavil. Ted uz nezbyva nez doufat, ze to nejakou dobu vydrzi.
  4. ve skodovce tu moji jednotku vymenili za jinou a auto bez problemu startovalo na drc. Jine auto do ktereho vlozili tu moji jednotku melo stejne potize se startovanim. takze v mem pripade by vymena jednotky melo byt reseni problemu. pochopitelne opravu ve skodovce jsem odmitl a nasel jsem dva odborniky v okoli, kteri by mi mohli pomoci. jedu tam v pondeli, tak uvidim. pak dam vedet jak jsem dopadl.
  5. takže je to řidici jednotka motoru :-( Ve skodovce za 42 tisic
  6. u motoru jsem našel jen jedno s označením 100, to jsem taky měnil a nic. Jinak baterka je nová a problém není ve starteru ale někde v elktrice páč 5x z 10ti startů to chytne hned, ale jen když se rozsvítí žhavení. bez žhavení to jen točí a nic. Co spíná kontrolku a žhavení netuším. Nejspíš to bude všechno jeden okruh a někde to hapruje.
  7. Tak nikdo nemá žádný nápad ani zkušenost s popisovaným chováním?
  8. Mám problém se startem (žhavením) Když se rozsvítí žhavení, tak bez problémů nastartuje. Ovšem pokud se nerozsvítí žhavení (a navíc funhuje servo v první poloze klíčku a svítí kontrolka ASR) , tak nechytne. Už jsem zkoušel vyměnit všechny relátka pod volantem, zkontroloval kabeláž kolem baterky jestli není nekde prodžená a stále nic. Máte někdo nějaký nápad co by to ještě mohlo být? Díky O II 103kW BKD r.v 2005
×
×
  • Vytvořit...