Přejít na obsah

bossy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

bossy's Achievements

0

Popularita

  1. Obracím se na Vás s prosbou co udělat s neustalým pípanim zvukové kontrolky nezapnutí bezpečnostního pasu u řidiče. Pas je zastrčen v zámku a po nějaké době začne vydavat zvuk že neni zaply i když je. Dá se nějak odstranit ten vystražný zvuk? Diky za odpovědi.
  2. bossy

    Rada

    Prodám Škoda-Octavia, liftback, zdv.objem 1984 cm, výkon 85 kW, r.v.2000, benzin, zelené metaliza, ABS, Airbag, plní EU normy, najeto 170 000km, spotřeba 8l/100km, original ALU kola/pneu Michelin, sada zimních pneu,autoradio/Cd-mp3, man.klimatizace, centr.zamykání, el.ovládání oken a zrdcatek, alarm,zam.zpátečky, pal.počítač, velmi dobrý stav, STK 5/2012, cena 89 000 Kč,- http://autobazar.avizo.cz/skoda-octavia-sl...ck-3575830.html
  3. bossy

    Rada

    Myslite že je cena moc velka? :)
  4. bossy

    těsnění dveří

    spodek palubky mokry neni, ale kapicky vody stekaji po tapicirunku tak je možne že to opravdu bude tim zanesenym filtrem a kanalky...kde vubec jsou a kolik jich tam je?
  5. bossy

    těsnění dveří

    pro passatb3: ....tak vody je si myslím momentálně,až až...budu to muset nějak řešit a to co nejrychleji,vylívat každý den 2 kýble vody se mi nechce...díky za každou radu
  6. bossy

    těsnění dveří

    pro Konny: diky za radu,ano myslim tim misto vedle spolujezdce a i mista za nim a řidičem ale nezda se mi že by to vtikalo někde ze předu,nemuže to byt třeba porušenou folii za tapicirunkem a pak se mi ta voda leje dovnitř do auta?
  7. Ahoj škodovkáři,jsem tu nový, tak se předem omlouvám, ale obracím se na Vás s prosbou o radu: zakoupil jsem Octavii /rok výroby 2000/ a ted přes ty vydatné deště mě ráno čekalo nemilé překvapení a to asi 5 cm.vody uvnitř auta na pravé straně od řidiče. Myslím si že je to způsobeno špatným těsněním ve spodní části dveří. Dá se koupit nové těsnění / ? Kč,- /a vyměnit ho? Díky moc za radu.
×
×
  • Vytvořit...