Přejít na obsah

korni

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

327 zobrazení profilu

korni's Achievements

0

Popularita

  1. Rád bych ještě tady poděkoval Vašovi za dodělání couvací kamery do O3. Skvělá práce, super přístup !!!!
  2. Tak Vaša mi dodělal couvací kamerku. Skvělá práce, můžu jen doporučit. Dodělaný neoriginál jako má flope63. Zde jsou nějaké fotečky:
  3. Ne ne :-D rvalo to naplno akorát ASR to uplně tlumilo. Prostě kola se slabě točili, omezený výkon. Jak sem dal ESC off a to hned byla jiná. Něco podobného jsem zkoušel i minulý rok.
  4. Včera jsem na to koukal a celkem fajn videa Rasťo Chvala je fajn. Jinak jsem dnes zkoušel v půlce zasněženého kopce zastavit a rozjet se. Se zaplou stabilizací atd. jsem stal na místě a hrabal. Po vypnutí ESC to byla jiná show a auto se pěkně vyhrabalo. Jinač mno mám 4x4 DSG. Honza9007 Sem tam se zasere, ale stačí otřít prstem a vidíš :) Sem si myslel že to tak bude, snad ve FL O3 bude inteligentní kamera co je v S3 a snad ji udělaj schovávací do zadního loga Škoda.
  5. Nazdar, hele jak si spokojený se zadní couvací kamerkou? Nejspíše se dost špiní co? ... už jsem objednal a budu brzo dodělávat, moc díky za info
  6. Ještě že se ti ten PANCHO o to tak stará :-D. Jinač vždycky koukám kde uvidím modrý kombík a ono furt ten bíléj lift :-)
  7. A co verze 1.8 TSI 4x4 DSG ? ..... taky půjde, nebo jde? Jaké parametry jsou reálné?
  8. Mno fakt nevím ...otec není žáden divočák navíc sportovně jezdit s 1.6 TDI??? to moc nejde :-)
  9. Otec sjel Dunlop sport maxx po necelých 20tkm ...tak nvm nvm ...
  10. Kolega zažil 3x odtah s O2 FL kvůli prokousané kabeláži, nejhorší je to, že ta kuna věděla kde napáchat největší škody :-)
  11. Dost dobrý :-) tak ať to jezdí dál tak jak doteď. A foť dále :-)
  12. Mno já přezuju asi o víkendu, ještě uvidím podle času ale už se na 18" těším. Jinač pneu mám ty stejné jako ty. Na letních jsme ujel pouze 11km tak nemůžu moc porovnávat pocity ze řízení. PS. umyj si to :-D
  13. Já jsem z Albrechtic, pracuju v Ka. Mno bohužel to jsem nebyl já, byl jsme v Praze přes víkend.
  14. Jasně bydlím kousek od Ka :-) Nejspíše bydlíš tady taky kousek v okolí co?
  15. Abych pravdu řekl ak si toho vůbec nevšímám, takže mi vůbec nevadí. Nerad vycvakávám jakékoliv plasty a podobně, už to tam pak drží vždy hůře a tak.
×
×
  • Vytvořit...