Přejít na obsah

Ryan2d

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

451 zobrazení profilu

Ryan2d's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, nemáte prosím někdo typ na to, kde zakoupit zadní LED světla na O3 hatch./sedan ? Nechce se mi kupovat nový díl za ranec a bez držáku a žárovek. Díky
  2. Ahoj, po rychlé úvaze jsem u své služební O3 zjistil, že denní svícení je zajištěné nejspíše 2 - vlák.žárovkou a má představa výměny za chladné LED světlo bude asi pasé. Lze to prosím nějak řešit ? Díky
  3. Ryan2d

    Xenony za halogeny

    Díky za pomoc ! Teď ještě řeším ten RS nárazník a nějak se mi ho nechce objednávat z Allegra.Snažím se ještě najít něco použitelného v ČR. K tomu bych pak přidal ty světla a další věci :) Nevíte o někom v Praze, kdo by tyto věci ohledně světel atd. řešil ?
  4. Ryan2d

    Xenony za halogeny

    Ano, je to tak, jak píše MoRFi. Rád bych na OIII za původní halogeny dal bixenony, které sháním. Zatím mají všude holá světla bez jednotek a výbojek. A nejsem si jistý, zda bych musel ještě dokupovat motorky nakl.světel nebo jsou součástí. Když už bych dělal toto, tak bych nejraději dal RS nárazník - kvůli odstřikům.
  5. Ahoj, má prosím někdo zkušenosti na O3 s výměnou xenonů za původní halogeny ? Díky
  6. Dobrý den/Ahoj, rád bych vyhledal pomoc odborníka na mou výměnu rádia Columbus za stávajicí Audience mp3. Po vyndání Audience jsem chtěl zapojit Columbus, ale narazil jsem na problem s konektory anteny ( hnědá, bíla ), které nejdou do Col.zapojit.Další je nezobrazování hodnot klimatizace na obrazovce a take na maxidotu se neukáže ani hrané cd apod. Je prosím někdo ochotný z Prahy a napíše mi na sebe kontakt a případně nákladnost vyřešení mých nedostatků? Díky!
×
×
  • Vytvořit...