Přejít na obsah

seky06

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele seky06

  1. Vyzkousim, diky. Hadam ze to bude stale a spinane napeti..? Jinak jaky muze byt rozdil mezi onou fabii a octavii, kdyz se jedna o stejne radio a zapojeni?
  2. Tak jsem ho poridil tez. Nevim proc, ale nevypina se mi po vyndani klicku a kdyz na to zapomenu tak ani nejde cental, svagrovi ve fabii pritom bezi jak ma. Dokonce se aj pri dalsim zapnuti vyresetuji stanice a odparuje BT. Nemel jsi, popr ostatni z vas, podobny problem? :)
  3. popravde jsem zrovna tohle pomahal svagrovi instalovat do fabie a nevypada spatne. Podpora iOS se taky hodi, diky:)
  4. Ahoj, mám v oktě rádio Symphony a plánuji výměnu za nějaké s bluetooth a usb vstupem. Nemá někdo tip na takové, který bude slušně vypadat(symphony se mi líbí že hezky zapadá) a zároveň bude v +-3tis? Popřípadě tip co kdo sami používáte. Díky!
  5. ahoj, nevíte jak je to s lakováním senzorů? mám opravnou origo lakovou tužku (základ i krycí), tak jestli už to potom není moc silný a nebude to bránit funkci senzorů.. díky!
  6. To jsem pochopil:) slo mi o to je jen vymenit a ne si "hrat", abych je tam napasoval
  7. nezkoušel někdo někdo bez problému napasovat do O1 i sedačky z Fabie 1/2? díky edit: už jsem našel, že z F1 jdou do O2, nikoliv O1 bez úprav.. prosím o příp smazání komentu :)
×
×
  • Vytvořit...