Přejít na obsah

sholim

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

sholim's Achievements

0

Popularita

  1. sholim

    Renovace volantu

    Díky, zajímavý typ. Zkusím to.
  2. Pánové díky za informace. Možná by bylo fér, z mé strany, ujasnit o jakého Superba jde. Rok výroby 2008 se 115 tis.km. Koupil jsem ho nedávno. O zárukách se tady nedá mluvit. Pokud jde o projeté kilometry za rok, tak auto používám denně do práce a za rok ujedu cca15-20 tis. km. Jsem příznivcem alternativních paliv, proto jsem hledal nejprve CNG a poté LPG. Nemohu se rozhodnout, protože mi to připadá jako znásilnění ušlechtilého koně. Otec používá na Felicii plyn a je nadmíru spokojen. Jenže Felicie a Superb II není to samé. Zatím díky za info.
  3. Co takhle homologace světel? A co technické kontroly? To Vám vše projde?
  4. Uvažuji o přestavbě Superba na CNG nebo LPG. Snažím se na internetu nalézt nějaké zkušenosti, ale nic moc. Mám pouze info, že CNG pro motory 1,8 TSI není připraveno. Prosím máte někdo zkušenost nebo informaci jak se k tomuto postavit? Díky za informace.
  5. sholim

    Renovace volantu

    Dik, zkusím to napřed přečistit.
  6. sholim

    Renovace volantu

    Díky za nasměrování. Je vidět, že "Jak jsem starej, tak jsem slepej". Článek jsem četl, ale nebyl jsem si jistej zda se tento prostředek dá použít na volant. Mám zkušenost z minulýho auto, že utěrky na kůži jsou maximálně nevhodné.
  7. Koupil jsem Suberba II z roku 2008. Volant je jako čuně. Máte někdo jednoduchý návod na jeho vyčištění a naimpregnování? Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...