Přejít na obsah

baldik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele baldik

  1. baldik

    LPG v zahraničí

    Zdravím, dovolím si sem dát odkaz kde jsou jednotlivé redukce znázorněné , u nás se montují koncovky které mají Holanďani označené jako SCHOTEL adapter (nejčastěj italský výrobce Tomasetto). Zkušenosti mám jen s redukcemi v Německu (ACME) a Anglii a Holandsku (Bajonet). Jinak při cestě na dovolenou do Chorvatska nebo Itálie redukce potřeba není. http://prins-afs.com/rijden-op-gas/lpg-tanken
  2. Aha tak to jo omlouvám se nevšiml jsem si. Jen čistě teoreticky víte někdo o někom kdo má přestavěnou 1.6FSI na LPG s tím přívstřikem? zajímalo by mě jaké jsou zkušenosti uživatelů jelikož údajně se u tohoto motoru i přes přívstřikování benzínu celkem výrazně sníží životnost vstřiků. Já znám jen člověka co to má už asi necelé 2 roky ale najeto zatím jen 20.000km.
  3. Právě že výše zmíněný systém Prins viz. to video, už nepřivstřikuje benzín, dávkuje to pouze LPG v kapalné formě za pomocí benzínových vstřiků, taky se auto startuje už přímo na LPG.
  4. Tak pokud je mi dobře známo tak při montáži LPG seberou záruku na motor a elektroinstalaci, to potom lze pokrýt pojistkou kterou má montážní firma, případnou reklamaci potom řeší škodovka jen si to nechá zaplatit pojišťovnou. Ostatní zůstává zachované dokonce údajně i prostor rezervy po montáži nádrže, samozřejmě to ale nesmí udělat nějakej kutil co rozvrtá celé auto.
  5. Zdravím vás, ono o záruku dneska již přijít nemusíte, existuje možnost že záruku přebere firma která LPG instaluje.
×
×
  • Vytvořit...