Přejít na obsah

Petan02

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Petan02

  1. Jih cech....ok, Strakonice,kde a kdo tam je,nejaky kontakt? :)
  2. Je tady nekdo na jihu,kdo by mi tam ten SW hodil? Mate nekdo odkaz,kde koupit tu antenu? Diky.
  3. Diky zkusim to.Jaký jsou dobrý sterace?
  4. Mám stejny problém,uz 2 roky co sem OII koupil,tak stiram rucne jako ve 120 ,je pravda,ze sterace sem jeste neměnil,tak je zkusim. Uz to tady nekdo vyresil?
  5. Kurňa to je drahý jak prase :( Potřebuju taky jeden..
  6. Soubor sice stáhnu,ale nejde mi rozbalit...Do Colomba to nahraju jakým způsobem? Ta druhá anténa se umisťuje kam...nebo jak se to běžně řeší? Sorry za blbý dotazy Haloooo
  7. Prodám radio Nexus+jednotku gateway.Cena 3500kč. Okres Tábor.
  8. Zdravím vás,mám OII 2006,mám dokoupený Columbus r.v.2010,dával sem ještě Gateway a ve Škodovce mi to sčuchli,aby to nevybílelo baterku.Mám maxidot a MF volant...maxidot funguje ale MF volant nešlape.Předtím sem měl Nexuse. Potom bych řekl,že není tak dobrý signál na rádio,někdy šumí a třeba se stane,že úplně stratí signál,patici antény sem měl rozebranou a nebyli vidět nějaké velké zámky oxidace,vše očistil a složil.Parkováky nevím,jestli chodí,páč jedno čidlo je kaput.Uměl by někdo rozchodit ten MF volant a s ostatním poradit?Sem z jižních Čech,díky za reakce.
  9. Petan02

    HEX CAN Kabel

    Chci si pořídit též kabel pro svou O2 r.2006,co říkáte ne tento http://aukro.cz/kabel-hex-can-vcds-11-11-2-cz-vis-cz-lcode-cz-i4936641699.html máte někdo zkušenost? Díky moc za reakce :)
×
×
  • Vytvořit...