Přejít na obsah

Dobrozlak

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dobrozlak's Achievements

0

Popularita

  1. Děkuji Honzovi za parádní kola, v zimě zamáznu ty oděrky a dám jim nový lak. A také chci poděkovat Kouďákovi za podložky. Odesláno z mého SM-A700F pomocí Tapatalk
  2. Co Varáci? Nějaká akce před Vánoci? Teoreticky v pátek bych mohl mít hotové auto, tak že bych ho v sobotu, po měsíci a půl, vzal provětrat.
  3. Takže když koupím holej anglickej motor a servo atd. dám z původního motoru, tak to bude pasovat?
  4. Kluci půjde motor z auta z anglie do normálního auta?
  5. Psal jsem bývalému majiteli ten me ujišťoval že autu absolutně nic není a ze ho daval pryč jen proto že zdědil novější. Ale pochybuji že by "A" dělali něco takového s autem kterému absolutně nic není.
  6. Tak si musím poplakat, měl jsem problém s motorem přišlo mi že netáhne a navíc se ztrácel olej (ve vodě ani pod autem nebyl). Tak jsem ji dal na pozorování dnes mi stájovej mechanik volal a sdělil mi přibližný toto: hele v tom už se někdo hrabal na pístechj jsou rozšířeny drážky a jsou tam daný nějaký haluz kroužky.... Takže mě čeká komplet GO.
  7. Tady je vidět jen čumák, ale byl to Náš první sraz. Druhý den co jsme ji přivezli bazaru, po myčce.
  8. Zdravím dnes jsem koukal na tu vývěvu , protože si myslím že by mohla taky brzdit o trochu líp. Zjistil jsem ze se tam nějak mrcasí ta tlustá hadička co z ni vede. Muže to být ta příčina? A ještě na diagnostice mi řekli že turbo tlačí víc než má a ze se nestíhaji nastavovat klapky muze být na vině právě ta vyveva?
  9. Děkuji hned jak budu mít techničák v ruce to zkontroluju.
  10. Na tachometru je 211xxx, tak doufám že mě netahli za splávek. ? A děkuji.
  11. Ahoi, jsem tu s Vámi cca rok jako pozorovatel a dnes mám trošku času stát se i aktivním členem. Tohle je moje milenka, zatím v základním a trošku obouchaném provedení, combíková 81kw Octavia. Mám v plánu ji udělat světle zelený metalický lak (Kawasaki Ninja Green), zatmavit okna, trošku ji přizvednu (předek 25mm, zadek 30mm), pod motor přijde ještě dvojka plech, bo na ryby se jezdí polem nepolem cestou necestou a nerad bych, aby se mi do motoru podíval nějakej ten kamínek nu a v interiéru je v plánu lepší rádio, pokud možno i s DVD (to kdyby nebraly) a povyměňovat sedačky (nefunguje vyhřívání a přijdou mi prosezený). Až se dostanu k počítači přidám další.
×
×
  • Vytvořit...