Přejít na obsah

petrzkopecku

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

530 zobrazení profilu

petrzkopecku's Achievements

0

Popularita

  1. Tak jo, byla to ta podtlaková hadička, vypadlá v té rozdvojce. Dík.
  2. Ahoj, poslední dobou mi OI tdi 81kw špatně brzdí. Nejdříve několikrát zabrzdím a je to ok, poté pedál ztuhne, začne brzdit už nahoře, ale moc to nebrzdí. Pak zase jedu nějakou dobu bez brždění, párkrát to zabrzdí dobře, ale když zabrzdím několikrát rychle za sebou, pedál opět ztuhne, nejde moc sešlápnout, ale moc to nebrzdí. Co by to mohlo být? Kotouče a desky jsou ok, kapalina tam je asi rok stará.
  3. clonu používám třetím rokem je to ta z plexi přes masku co se prodává na aukru a spokojenost. Auto se dřív zahřeje, ale nestane se, že by teplota přelezla 90 st. Je tam celou zimu.
  4. Ahoj. Mám tento problém, při zapnutém tempomatu na dálnici jsem dal blinkr a tempomat se vypnul. Poté ho resetuji a dám znovu a jde až do doby, než dám blinkr. Nyní jsem ho chtěl zapnout na dálnici a nejde už vůbec, nevíte někdo v čem je chyba? Četl jsem tu různé závady tempomatu, ale tuto v kombinaci se směruvkou ne. Dík
  5. Chtěl bych se Vás zeptat, zda tu někdo řešil podobný problém na OI 1,9TDI 81KW: Mám vypálenou tu hrazdu, která se nasazuje do žhavících svíček a hrazda v nich nedrží. Proto to někdy žhaví na 3 nebo i na dvě svíčky. Samotnou hrazdu jsem nesehnal(tedy v lepším stavu, než je ta moje), tak mě napadlo na svíčkách vyříznout závity (4mm) a udělat kabel se 4-mi očky a přitáhnout mezi 2 matky(jako na naftové feldě). Hrazdu pak odstřihnout a spojit s přívodními kabely. Teoreticky to mám vymyšlené, ale mám dotaz ohledně toho, proč jdou ke svíčkám dva kabely, když na jejich začátku i konci jsou podle schématu spojené. Je to kvůli velkému proudu? A budu moci připojit vyrobený kabel k původním kabelům nějakou čokoládou, nebo jakou nejlepší spojku použít? Taky mě napadlo přidat ještě jeden kabel připojený ke svíčkám od baterky s vypínačem do kabiny, tak, abych si mohl v případě potřeby žhavit tak dlouho, jak je třeba, bez ohledu na interval z čidel.
  6. nestojí dokonce ani 1400,-, ale dá se na aukru koupit nová za 1.190,-Kč.
  7. Jen doufám, že ten návod nikdo nesmaže, protože jiné návody na internetu jsou už pryč
  8. Přesně podle tohoto návodu jsem to dělal, když mi to spadlo a paráda. Koupil jsem k tomu jen mikropájku a rovnou změnil i odsvícení, nikdy v životě jsem to dřív nědělal a dopadlo to dobře. Nevidím v tom nějakou složitost, spíš mě štve, že to nechtějí opravovat v autorizovaném servise a mění celý budíky.
  9. dříve po dálnici od 6l do 6,5l, včera po výměně turba za 5l to vše při 130km/h
  10. v Kolíně oprava padajících ručiček za 1.000,- na http://www.clevercars.cz/, ale mě se to podařilo opravit podle návodu. Nastavení ručiček jsem udělal tak, že jsem je dal na první čárku a zkontroloval otáčky dle volnoběhu a rychlost dle navigace. Vypadá to, že i teplota a palivoměr sedí.
  11. ověřeno - Holice u Pardubic p. Pavlíček 775 312 077 a cena je 700,-Kč i na počkání.
  12. v Pečkách je to za 1500,- a trvá to asi 1,5 hod. jak jsem zjistil, Jinak mám ještě kontakt na někoho z Pardubic, kterej to opravuje za 700,-, tak to ověřím a pak to sem dám
  13. Nejdřív padaly ručičky jen občas a potom se už ani nezvedly. Vyndal jsem pojistku na pozici 15, je to 30A a světe div se ručičky padají jen zřídka a za za chviličku se zvedají.(dá se s tím v pohodě jezdit) Jinak všechno funguje a nic se nikde nevymazalo, čehož jsem se bál. Nevíte někdo, k čemu ta pojistka v praxi slouží, když se po jejím vyjmutí nestala žádná změna? (kromě podstatného zlepšení padání ručiček)
  14. při jízdě Říčany - Kolín jsem udělal spotřebu 3,5 litru a Pec pod Sněžkou - Kolín 3,9 litru, jinak celkový průměr s většinou jízdy po městě 5,5 l. Mám seriové combi a kola 195x65x15.
  15. používám ji 2 roky na Octavii I. a bez problémů. Rychlejší topení a nižší spotřeba podle počítače na prvních 20 km. Topit to začne asi po 3 km ve městě. Negativa nepozoruji. Pokud jsem ji tam měl na jaře a bylo venku 18 st. C, tak se žádné přehřívání také nekonalo.
×
×
  • Vytvořit...