Přejít na obsah

LUKASS1992

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

327 zobrazení profilu

LUKASS1992's Achievements

0

Popularita

  1. čidlo OK každopádně.. Teď jsem přifrčel od mechanika a byl to zavzdušněný okruh chlazení, kde nejspíš už i kolem hlavy byl vzduch. Nyní odvzdušněno a topí pěkně a voda jde jen do 90°. Teď už se jen modlit aby se vzduch neobjevil znovu, jelikož by se jednalo prej asi o těšnení pod hlavou, který by bylo načaté.
  2. Ahoj, abych nezakládal nové téma.. O1 r.v.2005 81kw 210xxxkm Auto se zahřívá celkem normálně, ale teplota vyšplhá na 100°C, ale jakmile jí atakuje, tak klesne na 90°C.. V případě táhleho kopce zase vystoupá na 100°C Topení? chladný vánek až tak po 20km, ale to už rafička ukazuje dávno 90°C Termostat je měněný na podzim.. Rada prosím?
  3. Zdravím clubáci, dnes se mi stala nemilá věc, po ujetí cca 2 km se mi rozsvítila oranžová kontrolka motoru a hned po ní kontrolka s šipkou dokulata a uprostřed vykřičník jako když vypnu ASR . Auto začalo kouřit z výfuku a rozjet sem se už nemohl.. Nastartovat jde, ale když se chci rozjet, začne ,,chcípat,, Chci se zeptat jestli se někomu něco podobného nestalo, nebo jestli někdo neví v čem může být zakopaný pes.. Jedná se o O1 - 2005 - 1.9 TDI 81kw
×
×
  • Vytvořit...