Přejít na obsah

OctaviusIII

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

OctaviusIII's Achievements

0

Popularita

  1. Me to delalo taky. Klapka cista vse OK. Dal jsem aditivum. Pote co sem ho vyjel je to OK.
  2. Bojim se aby tam svetla nebyla menena. :(
  3. Zdravím pánové. Nemáte nekdo zkusenosti s prokopnutpu sedackou a jeji opravou? Videt to sice neni ale je to citit kdyz dele ridim.
  4. Ja bych to tipoval na ten starter. Zkusil bych jiny.
  5. To je sice hezky. Ale co s tim mam delat?
  6. Dnes v cca 5 ráno jsem jel a porad na me blikaly auta. Az po cca 3 km jsem si vsiml ze nesvitim. Docela pruser nemyslite?
  7. Tak mel jsem je sklopeny. Nejde mi o to jak daleko ale jak intenzivne to sviti. Ty Osramky sviti stejne na hovno jako cokoliv. Cim to muze byt? Spatne svetlomety?
  8. Ale byly to inteligentni policajti. Ale ja . Debil jel jsem za nima cca kilometr. Kdybych odbocil bylo by to levnejsi.
  9. Tak me vcera v noci chytli čerti. Ty xenony se jim moc nepozdávali. Ale s pokorou jsem to mel jen za 200,- . Uz jsou venku. Koupil jsem od Osramu H4 NightBreaker. Tak snad budou za tech 700,- stat. Normalni halogenka je jako kdybych si svitil svickou.
  10. Ahoj kucí. Chci se zeptat zda jste nekdo náhodou nezkousel dát do O1 zadní popelník z O2. Vim ze u o1 se vicko zasunuje jakoby ZA telo popelniku a u O2 je vyklapeci. Tak nevim. Prosim poradte. Dik OCT.3
  11. Stickler : Nechci byt pedant ale výškový reproduktory do 30 MHz nesezenes. A pokud jo budou k nicemu. Leda pokud budes chtit poslouchat ultrazvuk.
  12. Xenonova vybojka potrebuje na zapálení výboje 60kV. Xenony se budi Vf napetim a protoze vyboj ma malinkaty odpor pro omezeni proudu se pouziva pulzní kondenzator. Ten je namáhaný hlavne pri zapínání. Časem u kondenzatoru zmeni kapacita cimz se zmeni jeho "odpor" a pokud odpor vzroste výbojka se nezapálí. Opakované zapnutí funguje protoze se kondík nabije. nevim jak jsou origo xenony resene u HID xenonu je na kabelu od balastu krabicka ve ktere je tento kondik i s odpory zalitý.
  13. Ja mam 1.6 74kW a mam tam Vartu 72Ah. A to kvuli subwooferu. Silnou baterku tam nedas jen aby se tam vešla. Coz si myslim nebude problem pokud tam nebudes cpat baterku z baterku z traktoru. Treba u fabii je to na nic protoze je tam na to prímo kaslik. Od velikosti baterky se odviji startovaci proud a kapacita cili doba po jakou dokaze baterie dodavat urcity proud. Ciste teoreticky baterie 72Ah dokaze dodavat proud 72A po dobu 1h. Ono to je sice trochu slozitejsi ale pro jednoduchost to lze vylozit takto.
  14. Parada. Bal jsem se. Denne potrebuju auto do prace. Dik.
  15. Zdravím pánové. Kdyz jsem zkousel nove namontovane xenony vsiml jsem si ze se od motoru ozyva takove divne cvakani. Popsal bych to jako preskok jiskry. Ale nedela to porad. Ozyva se to pod haupnou na strane u spolujezdce. Jakoby mezi posilovacem a expanzkou na fridex. Nedela to vzdy. Kdyz je motor studeny je to hlasitejsi. Je to takove nrpopsatelne cvakani. Odpol hodim video. Jsem po nocni tak na to ted nrmsm energii. Kdyby nekdo mel napad co by to mohlo byt budu rad za kazdou radu. Driv to nedelalo zaclo to az po te co mi opravily elektriku. Pak jsem daval HID Xenony. Jo a na motoru nemam ty plastovy dekly. Snad jsem napsal vsechno. Dik za napady. OCT.3 Jo je to motor 74kW a asi AKL.
×
×
  • Vytvořit...